Szerelem Angyalainak jóslata júliusra: Új szerelem a láthatáron.

Egy új személy kavarta fel romantikus érzéseidet.

A szerelem angyalai úgy küldték neked ezt a lapot, mint egy Valentin-napi köszöntést.

Ez azt jelzi, hogy egy új személy bolygatja fel szerelmi életedet. Talán épp mostanában találkoztál vele, és felkeltette az érdeklődésedet. Ez a lap megerősíti, hogy érzéseitek kölcsönösek és valóságosak voltak, így hát nyugodtan feltárhatod őket, és a szerelem angyalai ennek megfelelően vezetik majd a lépteidet.

Ha már elkötelezett kapcsolatban élsz, természetesen tanácsot kérhetsz az angyalaidtól és esetleg egy szakembertől vagy valaki mástól, akiben megbízol, hogy jobban ráláss az érzéseidre. Noha talán szenvedélyes dolognak hangzik, hogy egy imádód karjaiba rohanj, a viszony miatti bűntudat azonban hamarosan súlyos teherként nehezedik majd rád. Jobb a problémákkal a jelenlegi kapcsolatodon belül szembenézni, amely érzelmi szempontból nyitva hagyta a kapukat valaki más előtt.

Ez a lap azt is jelentheti, hogy hamarosan találkozni fogsz egy új személlyel. Ez esetben a szerelem angyalai arra kérnek, hogy őrizd meg a hitedet, hogy közeleg a szerelem. Megérdemled a szeretetet, és szeretetre méltó vagy! Az angyalok azt az útmutatást adják, hogy legyél éber, mivel sosem tudhatod, mikor érkezik a párod.

Megerősítés: Talán ő az igazi?

Már találkoztál azzal a romantikus társsal, akit keresel.

Ez a lap azt jelzi, hogy már találkoztál azzal az emberrel, akit romantikus társként keresel. Talán már kapcsolatban vagy vele. A szerelem angyalai azért küldték ezt a lapot, mert úgy tűnik, nem ismered fel, vagy nem élvezed teljességében a vele és a kapcsolattal összefüggő lehetőségeket.

Időnként előfordulhat, hogy nem veszünk észre valakit, akit nekünk szánt a sors, mert más elképzelésünk van párunk kinézetéről vagy viselkedéséről.

Szánj rá egy pillanatot, és gondold át, ki lehet ez az ember. Valószínűleg az első ember lesz, aki eszedbe jut.

Ezután hívd be a szerelem angyalait az álmaidba, amint lefekszel.

Kérd őket, hogy adjanak nagyon világos információkat szerelmi partneredről (akár jelenlegi kapcsolatodban, akár egy jövőbeli kapcsolatban). Alvás közben nyitottabb vagy az angyali útmutatásra. Amikor felébredsz, talán nem emlékszel az álmaidra, de tisztábban érzed majd a szerelmet és a kapcsolatot.

 

Tegyél meg bármit, amire elhivatottságot érzel belső útmutatásod alapján, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem áll kapcsolatban a szerelmi életeddel. Bízz benne, hogy az angyalok élvezetnek ahhoz a személyhez, akire vágysz.