Angyalok áldása nyári estékre: Őrangyali védelem alatt állsz.

Őrangyalaid ebben a pillanatban tudatni akarják veled, hogy nagyon szeretnek téged.

Az angyalok szeretete feltétlen és határok nélküli.

Nem vagy egyedül.

Ez a kártya olyan, akár egy szerelmes levél, amelyben őrangyalaid azt mondják: “Itt vagyunk melletted. Sohasem hagytunk el, és soha nem is lennének képesek elhagyni.”
Az őrangyalok szerint megérdemled figyelmüket és segítségüket. Nincs olyan gondolat, szó vagy tett, amellyel eltántorítanád magadtól az isteni segítőket. Nem ítélnek el, ha hibát követsz el. Az angyalok egyszerűen azért vannak melletted, hogy támogassanak, hogy előrehaladhass spirituális utadon, és te is segíthess másoknak.

15 lelki tanács az őseinktől.

1. Kelj fel a napfelkeltével, hogy imádkozz. Imádkozz magányosan!
2. Légy toleráns azokkal szemben, akik eltévedtek. A tudatlanság, az elbizakodottság, a harag, a féltékenység és a kapzsiság az elveszett lélekből származik. Imádkozz, hogy útmutatást találjanak.
3. Találd meg önmagad, a saját eszközeiddel. Ne engedd, hogy mások szabják meg helyetted az utadat. Ez a te utad, és csakis a tiéd. Mások járhatnak veled, de senki sem teheti meg helyetted az utadat (vagy járhatja az utadat).
4. A házadban tartózkodó vendégekkel bánj nagy figyelemmel. A legjobb ételt tálald nekik, a legjobb ágyat add nekik, és bánj velük tisztelettel és becsülettel.

5. Ne vedd el azt, ami nem a tiéd, legyen az egy személytől, egy közösségtől, a dzsungelből vagy egy kultúrából. Nem adták vagy nem érdemelted ki. Nem a tiéd.
6. Tiszteld minden dolgot, ami ezen a Földön van, legyenek azok emberek vagy növények.
7. Tiszteld minden ember gondolatait, vágyait és szavait. Soha ne szakítsd félbe őket, ne gúnyolódj rajtuk, és ne személyeskedj velük durva módon. Engedd meg minden embernek a személyes véleménynyilvánítás jogát.

8. Soha ne beszélj csúnyán másokról. A negatív energia, amit az Univerzumba juttatsz, megsokszorozódik, amikor VISSZATÉR HOZZÁD.
9. Minden ember követ el hibákat. És minden hibát meg lehet bocsátani.
10. A rossz gondolatok betegséget okoznak az elmében, a testben és a lélekben. Gyakorold az optimizmust.
11. A természet nem értünk van. Hanem a RÉSZÜNK. A családod része a világban.
12. A gyerekek a jövőnk magjai. Vess szeretetet a szívükbe, és áraszd el őket bölcsességgel és életleckékkel. Amikor felnőnek, csak adj nekik teret, hogy felnőjenek.

13. Kerüld el, hogy megbántsd mások szívét. Szenvedésük mérge vissza fog térni hozzád.
14. Légy mindig igaz (igaz). Az őszinteség az ember akaratának próbája ebben a Világegyetemben.
15. Maradj kiegyensúlyozott. A Mentális személyiséged, a Spirituális személyiséged, az Érzelmi személyiséged és a Fizikai személyiséged: mindegyikének szüksége van arra, hogy erős, tiszta és egészséges legyen.
Edzd a tested, hogy erősítsd az elmédet.

Sokat fejlődik szellemileg, hogy meggyógyítsa az érzelmi betegségeket.
Mindannyian Egyek vagyunk
A Szerző ismeretlen