Szerelem Angyalainak jóslata 10 M teremtő napra: Teremtsd meg a pozitív életet, ahol csak az öröm és vidámság vár rád!

Szerencsés csillagzat alatt születtél, mert számodra a  július 9-i (keddi) 10 M teremtő nap elhozza a szerencsét, a munkában és a szerelemben is vigaszra találhatsz.

Ami azt jelenti, hogy felvillanyozódni látszik mindkét életterület, legyen az a munka, vagy a pénzügyi helyzetet, valamint a szerelmi és párkapcsolati témakör is emelkedőben lesz.

Melyik ami számodra fontosabb, a karrier, vagy a társ kérdése, mennyire vagy egyedül? Vagy épp mennyire vagy magányos, és mennyire vett fel a bőség és a jólét kérdése, ezek most megválaszolandó kérdések.

Segíts magadon légy őszinte ne csak másokhoz, hanem önmagadhoz is.

Nagyon sok lelki munka és jó cselekedett fogja elhozni számodra a valódi és az igazi megváltást. De ahhoz hogy ez így legyen tenned is kell érte.

Megerősítés: Játékosság!

Ha ismét át akarod élni a szerelmet, hagyd ragyogni a benned élő fiatalos jókedvet!

A szerelem angyalai olyan kerubok, akik minden romantikus dolgot megtestesítenek, és akikre boldog, fiatalos játékosság jellemző. Örömüket lelik a szerelem csodáiban, és arra kérnek, hogy te is ezt tedd. Az angyalok azt akarják, hogy ismét szeress bele az életbe. Ennek érdekében utat mutatnak neked, hogy jól érezd magad. Ez az öröm és a kaland hangulatából fakad.

Az angyalok azt kérdezik, mikor szórakoztál legutóbb? Ha nem emlékszel, akkor már régen esedékes, hogy némi szabadidővel egészítsd ki a napirendedet. Az angyalok szerint a szórakozás létszükséglet, nem luxus. Végezhetsz valami ingyenes dolgot, például felfedező utakra mehetsz a természetben, megnézhetsz egy színházi előadást, csatlakozhatsz egy helyi sportcsapathoz, vagy kipróbálhatsz valami újdonságot.

A játékosság jó időbefektetés, mivel felfrissíti az energiaszintedet, és javítja a hangulatodat.
A szabadidő a kapcsolatokon belül is lényeges, hogy életben tartsd a randevúzás kötetlenségét. Tervezz rendszeres randevúkat a partnereddel, és felváltva, kreatívan tervezzetek olyan szórakozásokat, mint például minigolf, karaoke, séták egy virágoskertben vagy közös sárkányeregetés.

Megbocsátás és tanulás.

Amint elengeded és meggyógyítod a múltat, több szeretetet élsz át a jelenben.

A szerelem angyalai meghallották, hogy egy nagyszerű szerelemre vágysz, és ezt a kártyát küldték útmutatásként. Úgy látják, a szíved azáltal képes megadni és befogadni a szerelem boldogságát, hogy eltünteted a múlt pókhálóit. Az angyalok tudják, hogy megbántott valaki, és bizalmatlan vagy, mert félsz az újabb csalódástól, de védekezésed mégis akadályozza, hogy beengedd a szeretetet az életedbe.

Amint meggyógyítod a múltadat, többé nem fogod folyton újrateremteni. Végül is azokat a helyzeteket és kapcsolatokat vonzod be az életedbe, amelyek arra emlékeztetnek, amit már megtapasztaltál, mert ez jelenti a gyógyuláshoz vezető egyik elsődleges eszközt. Ahhoz, hogy egy egészségesebb kapcsolati mintára válts, szükséges, hogy méregteleníts minden régi haragot, hibáztatást vagy megbocsátasz önmagadnak.

Ha segítségül hívod az angyalokat, és arra kéred őket, hogy segítsenek elengedni és meggyógyítani a múltadat, eltüntetik majd a szomorúságot, hogy a szíved boldogan szárnyalhasson.