Július 6. szombat: Rák újhold a családi összetartás jegyében! Próbatételekkel.

 

A lélek megméretése elindul, és a családi összetartó energiák mutatják: ki hol tart lelki és érzelmi szinten egyaránt.

A hatodika pedig mutatja hogy döntés és választáshelyzet elé állunk. Valami közül szükséges választani, ahhoz mindenképpen továbbmehessünk úton.

Megerősítés: Július 6-án éjjel 0 óra 57 perckor pontosodig be a Rák Újhold a jegy 14 fok 23 percén egyvonalban a Canis Major (Nagy kutya) alfa csillagával, a Szíriusszal, amely a Tejút egyik tartó oszlopa és az égbolt legfényesebb csillaga.

Mindenki csak a saját tudata alapján képes felfogni a világot, ami azon kívül esik észre sem vesszük, letagadjuk, számunkra egyszerűen nem létezik.

A nyugati asztrológia a Vela kataklizma (kb. 11.500 évvel ezelőtt) utáni időkben alakult ki és a Föld Északi féltekének és mérséklet égövi részein a téridőpillanat fénnyel való telítettségéről szól.
A csillagokat is próbáljuk emberi tudatra és nyelvre lefordítani, miközben minél magasabb tudatú valaki/valami, annál kevésbé van benne a 3. dimenziós valóságban, vagyis annál kevésbé van szilárd teste.

Emberi fordításban a Szíriuszhoz a karizma, az átütő erő, a halhatatlanság kapcsolódik. Ez azonban azt is jelenti, hogy ahhoz, hogy a Szíriusz különleges erejéhez bárki is valamennyire kapcsolódjék, ahhoz fel kell nőnie, és az élete nem a személyes céljairól szól, hanem sokkal inkább egy kollektív szolgálatról.
A Szíriusz az egyiptomi nagybeavatások és Izis Istennő csillaga, ami még inkább világossá teszi, hogy a Szíriusz nem a hétköznapi emberi sikerekről szól.

Ha nagy sikerre vágysz az életben, nagy megmérettetéseket, próbákat kapsz, amelyekben vagy elbuksz, vagy megerősödve, különleges képességekre szert téve jössz ki.

A július 6-i Újhold a téridőpillanat legmélyebb pontján, az IC-én jön létre illuminálva a karmikus múlt és a karmikus jövőt egyaránt, ismernünk kell a múltunkat, ahhoz, hogy sikeresek legyünk a jelenben és a jövőben.
Az IC azt a karmikus régmúltat jelenti, amelynek a mintáit ott hordozzuk a DNS-esünkben, s amelyek a legszignifikánsan meghatározzák jelenlegi inkarnációnk megéléseit, illetve amin a nehezebben tudunk változtatni, mivel sokáig nem is látjuk.
Az ősi múlt ismerete önmagunkban, elengedhetetlen az úton. Amint megértünk valaminek az észlelésére, az élet „véletlenül” úgy hozza, hogy a mindennapokban lehetőségünk lesz azt a tudást alkalmazni.

A karmikus múltban ott van a gyermekeit elvesztő anya és a gyógyulás energiája is.

A Nap minden évben július 5-6 körül egyvonalba kerül a Szíriusszal, most azonban ez Újholdkor történik, eljött az idő, hogy elkezdjünk emlékezni milyen kapcsolatban is vagyunk a Szíriusszal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük