Angyalkártya júliusi napokra: Finom, magas rezgésben létezünk tovább…. A Boldogságért!

Retrográd Szaturnusz és Neptunusz – 2024. július-decemberi időszak.

Egy retrográd Szaturnusz normál esetben arról szól, hogy álljunk meg, és összegezzük az eddig eltelt időszakot és annak a tapasztalataiból lépjünk majd tovább.

De ez most egy nagyon nem megszokott retrográd halak Szaturnusz lesz. Ez az időszak arra ad lehetőséget, hogy megéljük a teljességet, amikor minden úgy tökéletes ahogy van, minden van, bőséges, semmi sem pusztul el, csak átalakul, az élet egy nagy energia, egy hatalmas áramlás, mely különböző formákat vesz fel, melyben vannak feladatok, megélések, de majd áramlik tovább és újra alakul, vagyis semmi sem egzakt, semmi sem véges, hanem egy nagy áramló folyam.

Ezt most egyszer és vissza nem térően élhetjük meg, mert nemcsak halak jegyében van Szaturnusz és az őt uraló Neptunusz, hanem mindketten egyidőben haladnak retrográd. Igazából egyik sem olyan ponttól fordul vissza – bár Neptunusz már tulajdonképpen ott van a kos nullán, tehát általa azért valamennyire már látszik az az új kezdet a hétköznapok síkján – de csillagképileg egyikőjük sem olyan fontos ponttól fordul vissza, melyben ott lenne egy felismerés, vagy egy összegzés feladata. Itt arról van szó, hogy tesznek még egy kört a mind a csillagképben, mind a hétköznapi világot szimbolizáló halak jegyében egyszerre és egyidőben, tehát csak áramolnak a halakban, valóban arról szól az egész, hogy megtapasztaljuk milyen van-ni, megélni az istenit a testben, az egészet a polaritásban, tehát segítenek kilépni a szenvedésből, hogy a teljességben legyünk, de közben mégis a látható világ „valóságában” emberként.

Spirituálisan ez egy csodálatos időszak lesz egy olyan megélési lehetőséggel, mely testben nem nagyon adatik meg máskor, hiszen egy nagyon finom, nagyon magas rezgésbe kerülünk. Aki elméből, egóból éli az életét és már a direkt mozgású halak Szaturnusz idején is arra törekedett, hogy akarattal haladjon előre, fejlődjön, oldjon meg dolgokat, azoknak ez az időszak még talajvesztettebbé, kétségbeesettebbé válhat, hiszen a direkt mozgású halak Szaturnusz esetében sincsenek konkrétumok, mondjuk így nem ér le a bolygó lába, de mikor égi irányba fordul, ráadásul egyidőben a Neptunusszal, akkor még inkább eltávolodunk a földi léttől, ezáltal még inkább annak a lehetőségét hozzák el, hogy meg tudjuk élni azt a valódi áramlást, melyet talán úgy tudsz leginkább elképzelni, mint amikor egy meditációban, egy álomban, vagy az egészséges képzelőerődet használva létezel, csak vagy, egy olyan világban, ahol minden teljes és tökéletes.

Ennek az időszaka jön most öt hónapig. Annak, aki továbbra is akar, vagy mindezt nem hiszi, nem érti magát a létezést, és csak a földi világ látható és fizikai érzékszervekkel érzékelhető világát éli, nekik ez most egy nagyon elveszett időszak lehet. Aki viszont túl tud látni a látható világ határain, nekik ez az öt hónap a valódi mennyországot hozza el, amiben számunkra legtökéletesebb helyzetekbe kerülünk, megoldódnak a dolgok, és csak úgy „maguktól”, megéljük, hogy képesek vagyunk manifesztálni, megvalósítani, meggyógyítani, széppé, boldoggá tenni magunkat, kapcsolatainkat, életünket.

Ez egy nagyon kivételes és megismételhetetlen időszak. Természetesen egyéb hatásokkal egyidőben, hiszen tíz bolygó energiáját éljük, de ez a halak jegyében retrográd Szaturnusz és Neptunusz nagyon meghatározó lesz minden más mellett. Lesz még halak Szaturnusz harminc év múlva is, de akkor nem a halak jegyében lesz a Neptunusz. Ilyen csak most van és már jövőre sem éljük ezt meg teljességében, mert mire retrográdba fordulnak, a kos jegyéből indulnak vissza. Ez most van, egyszer.

Mostantól, egészen a tél kezdetéig, 2024. december elejéig megkapjuk mindennek a lehetőségét, annak időszakát, melyen belül, ha csak egy pillanatra is elkapod ezt a megélést, érzést, onnantól ez a tied, bárhol, bármikor képes leszel újra felidézni, és ezzel továbblépni, mely valóban más rezgésbe emel. Mekkora nagy dolog ez.

Mindezt akkor érted meg majd igazán, mikor már így élsz, és visszagondolva elcsodálkozol, hogy én ezt miért nem így csináltam eddig, mikor én erre mindig is képes voltam?

Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Az ölelés, finom érintés a lélek szeretet nyelve..

“Amikor megérintünk valakit, megváltozik a megérintett fizikai érzete – csökken a feszültséget okozó hormonok szintje, csökken az idegrendszer feszültsége, javul az immunrendszer állapota és ez kihatással van a viselkedésünkre, hangulatunkra.

A szerelmesek azért szárnyalnak, mert átlagosan négyszer több érintést, ölelést, simogatást adnak egymásnak, mint a többi ember.

Kutatások igazolják, hogy az az ember, akit valaki gyakran a karjába zár, magához ölel, a szívéhez szorít, kevésbé frusztrált, kevésbé szorong, a félelemérzete csökken. Az ölelés oldja a stresszt.

A kutatások szerint az érintés szükséglete sokkal erősebb a táplálék iránti szükségletnél.
A testi kontaktus szükséglete folyamatosan jelen van az életünkben, de a társadalmi szabályok a legtöbbször megakadályozzák az érintések vágyát.

Pedig az érintésnek hihetetlen nagy, mondhatni csodát tevő energiája van. Az érintés, a simogatás felülírja a fájdalomérzést.

Ugyanis a bőrünkben a simogatás érzékelésére külön idegrostok találhatók, ezek a CT-idegek, s minden egyes ilyen idegrost körülbelül 1 négyzetcentméternyi területről továbbítja a simogatás hatását.

Virginia Satir pszichológus szerint napi négy ölelés kell a túléléshez, nyolc a szinten tartáshoz és tizenkettő a gyarapodáshoz. Érdemes tehát elgondolkodnunk azon, mi hány ölelést adunk és hány ölelést kapunk naponta?

Az ölelés szempontjából éppen csak túléljük-e az életünket, vagy gyarapodunk-e általa? Családtagjainkat az anyagi javakon kívül ellátjuk-e elegendő testi érintéssel, hogy az egészségüket is megtámogassuk?

Az érintésben hihetetlen erő lakozik. Összeolvasztja az embereket, ledönti a közöttük lévő falakat, jobban mint bármi más, és mindannyian reagálunk rá.

Az érintésben energia van, csodát tévő energia. Az érintés a szeretet egyik legerősebb megnyilvánulása, amely legyőzi a gátlásokat és megerősíti a kapcsolatokat.

A szeretet a legerősebb gyógyító erő.
Az érintés, az ölelés és a kézzel való kontaktus – amikor szeretetet adunk vagy kapunk – fizikai, szellemi és érzelmi változást idéz elő bennünk. Nagyon kevés az érintés és az ölelés.

Hozzáérni valakihez és megölelni, nem is olyan egyszerű… Nem lehet tudni, hogy a másik ember hogyan reagál. Lehet, hogy ellök magától és ellenségesen viszonyul a közeledéshez.

Ez eggyel több ok, hogy megpróbáljuk feloldani a gátlásait.A szeretethez bátorság kell.
Készen állni, megkockáztatni, hogy ellökjenek maguktól, hogy fájdalmat okozzanak, de leggyakrabban mégis győzni fogunk.

Érdemes megpróbálni… Az emberek előbb-utóbb megnyílnak nekünk. Ha mindannyian arra várnánk, hogy a másik ember teszi meg az első lépést, akkor mi lenne velünk?

Csak ölelésre kell tárni karjainkat, és ezzel megnyitjuk a szívüket. Akkor majd megérzik a szeretet energiáját, melyet az érintés ereje lobbant lángra…

És újra…

“Az ölelést orvosnak kellene felírnia.
Van egy gyógyító erő az ölelésben, amit még nem ismerünk…

Egy ölelés gyógyítja a gyűlöletet.
Egy ölelés gyógyítja a haragot.
Egy ölelés gyógyítja a fáradtságot.
Egy ölelés gyógyítja a szomorúságot.

Amikor megöleljük egymást, elengedjük a kötelékeket.
Egy pillanatra elveszítjük azokat a dolgokat, amik elvették a nyugalmunkat, békénket, lelkünket.

Amikor átöleljük egymást, leengedjük a védelmünket, és engedjük, hogy a másik közeledjen a szívünkhöz. A karok kitárva, s a szívek egyedülálló módon ölelkeznek.

Mert semmi sem fogható egy öleléshez…
Ölelés a “szeretlek”-ből.
Ölelés a “milyen jó, hogy itt vagy” érzésből.
Ölelés a “Segíts nekem”.
Ölelés a “Hamarosan találkozunk”-ból.
Vagy átölellek, mert “Hiányoztál!”

“Amikor megöleljük egymást, többek vagyunk, mint két test ; szeretet vagyunk, család vagyunk, tervek vagyunk, álmok vagyunk, érző emberek vagyunk, szívet a szívre téve, EGGYÉ VÁLVA ISTENIEK VAGYUNK!”
(Életfestők )

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük