Mihály Arkangyal üdvözlete nyári éjszakákra: Akkor kellünk majd, amikor ő már nem kell nekünk.

Amikor már lemondtunk róla, és emberfeletti erőt megmozgatva, de végre felemelkedtünk életünk legnagyobb pofára eséséből.

Akkor kellünk majd, amikor a köd oszladozni kezd, s az élet újra pezsegni kezd körülöttünk.

Akkor kellünk majd, amikor ismét tündökölünk, és már eszünkbe se jutnak az olyan botrányos alakok, akiknek a szerelem csak játék az esőben, és sáros cipővel sétáltak végig a mellkasunkon.
Akkor kellünk majd, amikor ismét két tűsarokkal állunk a földön. Üresen és szenvtelenül tekintve rá.
Akkor kellünk majd, mikor egy sármos mosolyra szemünk se rebben, amikor már nem hiszünk a mesékben, amikor egy sziánál többet kell mondania, hogy őt nézzük, és ne az esti műsort a tévében…

Akkor kellünk majd, amikor magunkra találtunk. Amikor elengedtük a meg akarlak szerezni görcsöt, és már csak azzal foglalkozunk, aki minket akar megszerezni, akit mi akarunk.
Akkor kellünk majd, amikor már minden idea ledőlt előttünk. Amikor ő, akit egyszer mindennél jobban akartunk, már ha utánunk dobnák se kellene nekünk.
Akkor kellünk majd neki… de akkor mocskosul.

Mert aki mindig elérhető, az unalmas, aki feltétel nélkül szeret, az unalmas, Minden ami igaz, őszinte, minden amiben nincs játék, taktika és hátsó szándék, minden pillanat, amikor lehull a maszk, az unalmas.
Mondd neki, hogy szeretlek és elmenekül, mondd neki, hogy soha többé nem akarod látni, és csak idő kérdése, és az ajtódban fog állni…Mert van, akinek mindig csak akkor vagy érdekes, amikor nem lehetsz az övé. Amikor nem vagy…”unalmas”.
Manna OWell

Megerősítés: Szeretők lapja!

Ma kövesd a szíved szavát, igen mély érzéseket tapasztalhatsz meg.
Lehet hogy egy szép kapcsolat jelenik meg az életedben, ami lehet romantikus kapcsolat, vagy lehet olyasvalaki is, aki iránt erős érzelmeket táplálsz, de a kapcsolat baráti.
Akárhogy is, egy olyan személyről van szó, akivel való kapcsolat nagy valószínűséggel megváltoztatja az életed, méghozzá pozitív értelemben.

A kártya jelölhet egy rendkívül fontos döntést is, melyet meg kell hoznod.
Ezt a döntést most a szívedre hallgatva kell meghoznod, teljes odaadással és bizalommal a végkifejletet illetően, minden fenntartás nélkül. Akkor is érdemes az érzéseidre hallgatni, ha az a nehezebb utat jelenti.
Ha bármilyen kérdésed van azzal kapcsolatban, hogyan járj el, akkor mindenképpen szánj időt a helyzet mérlegelésére, és dönts megfontoltan, a szíved szerint.
Merj a szívedre hallgatni. Érdemes.
Ha van párkapcsolatod nézz rá ma milyen, hogy érzed magad benne, mit mutat neked a párod, és maga a helyzet. Ha őszintén, eddigi nézőpontjaid nélkül nézel rá, milyen tanításokat láthatsz meg?
Negatív esetben, nem tudsz elköteleződni egy kapcsolatban.
Döntésképtelen vagy egy bizonyos helyzetben.
Nem tudsz szíved szerint dönteni
A lap kapcsán gondold át!

Mi kellene ahhoz, hogy hallgatni tudj a szívedre?
Melyik életterületeden szükséges döntést hozni?
Hol érkeztél el válaszúthoz?