Misztikus Tündérek üzenetei: Hirtelen, váratlanul jött Sorsesemények idejét éljük!

Most váratatlan sorsfeladatokat kaphatunk, megoldandó feladatként.

Nagyszerű lehetőséget tartogat az Univerzum, csak ragadd meg jöttét, pillanatát, mert soha nem tér vissza.

Nagyon sok szerencse bolygó áll az égen, ami hirtelen jött, váratatlan eseményeknek kedvez.

A váratlan fordulatok idejét éljük, ez érintheti a lelki kérdéseket, magánéleti, és munkahelyi kapcsolatokat is.

Az Égiek segítségül áldásat küldenek Feléd. Csak vedd észre a különleges jeleket.

Álruhás áldás formájában talál Rád a segítség. Az univerzum és égiek angyala küldi részedre.

Ami látszólag problémának tűnik, az valójában megválaszolt imád része. Meg fogod érteni jelen helyzeted burkolt okait, miközben minden megoldódik. Bízz a mennyország védelmezésében és végtelen bölcsességében, s abban, hogy a legjobb módon válaszol majd imáidra.

Az angyalok azért küldték neked ezt a kártyát, hogy a látszólagos kihívások közepette segítsenek felismerni az áldást. Ami elveszettnek tűnik, annak szükségszerűen el is kellett buknia, és valami sokkal jobb veszi majd át a helyét. Ne aggódj a jövőd miatt, de imádkozz tovább és kövesd az útmutatást, amely fogékony érzéseiden, gondolataidon, látomásaidon és szavaidon keresztül jut el hozzád.

A lap további jelentései: Ha bezárul egy ajtó, kinyílik egy másik. Imáid megválaszolásának legjobb módjának “mikéntje” Istentől függ. Hagyj fel azzal az akaratoddal, hogy irányítsd és megjövendöld ennek a helyzetnek a végkifejletét.

Bizakodj!

Megerősítő áldás: A bőség áradása.

Pénzügyi helyzeted orvoslására először is engedd át nekünk a pénzzel kapcsolatos aggodalmaidat. Mi majd megmutatjuk az utat, miként teremtsd meg és fogadd el a bőséget. Midőn együtt dolgozunk, anyagi helyzeted olyan gyorsan javul majd, amilyen gyorsan csak engeded.

Ez a kártya jel arra nézve, hogy az anyagiakkal kapcsolatos imáid meghallgattattak, és választ kaptál rájuk. Minél jobban tudsz most hallgatni a zsigereidben rejlő érzésekre, és minél jobban követed azokat, annál gyorsabban tapasztalod majd anyagi helyzeted javulását.

A lap további jelentései: A pénzérmék, amelyeket mostanában találtál, az angyalaidtól és elhalálozott szeretteidtől érkező szerető jelek. Váratlan pénzügyi szerencsében lesz részed. Pénzügyi félelmeidet engedd át az angyaloknak.

Kövess minden kapott útmutatást, hiszen meglehet, hogy ez maga a válasz az anyagiakkal kapcsolatos imáidra.

A bőség sok formát ölthet, ezek közé tartozhat a több idő, a lehetőségek vagy a tiszta ötletek.