Angyali üdvözlet péntek reggelre: Új lehetőségek tárháza.

Gyógyítás tündérekkel jóskártya.

Légy tudatában, hogy egy nagyszerű új lehetőséget kapsz. Biztonságos dolog számodra megbízni ebben a lehetőségben és belépni ebbe az új birodalomba.

Egy fontos lehetőséget kapsz. Ez megjelenhet olyan formában, hogy valaki üzleti ajánlatot tesz neked, vagy eszedbe jut egy új ötlet egy befektetési lehetőség. Még veszteség formájában is érkezhet, amelyben nyerni fogsz valamit, ami számodra még megfelelőbb.

Bár lehetséges, hogy megijedsz vagy nem érzed elég alkalmasnak magad arra, hogy a következő szintre lépj, légy biztos abban, hogy az ég segítő kezet nyújt feléd, és irányít és védelmez téged, miközben felfelé szárnyalsz. Ha segítségre van szükséged ahhoz, hogy megbízz az új lehetőség eredményességében, imádkozz spirituális útmutatásért.

Hamarosan hinni fogsz az ajándék megbízhatóságában, és tudni fogod, hogy megérdemled az ég segítségét.

Mantra: Észreveszem és megragadom az életemben most jelen lévő új lehetőségeket.

Testmozgás lehet a megoldás számtalan negatív élethelyzetedre.

A tested mozgáson keresztül akarja kifejezni magát. Hallgass a testedre, és el fogja mondani, milyen típusú mozgásra vágyik.

Fizikai testünknek saját életereje és intelligenciája van, és ugyanahhoz az elemi birodalomhoz tartozik, mint a tündérek. Gyermeki és követelőző, de ugyanakkor érett és megértő is.

Ez a kártya a tested bölcsességére utal, és arra kér, hogy tartsd tiszteletben tested edzéssel és mozgással kapcsolatos igényeit.

Szánj egy percet arra, hogy megkérdezd a testedtől, milyen típusú mozgásra vágyik. Kardiovaszkuláris edzést szeretne, mint például kocogást, Egy nyugodt sétát a természetben? Nyújtást és meditációs gyakorlatokat egy jógaórán? Zenét és táncot? Figyelj a tested válaszára, és cselekedj annak megfelelően.

Megerősítés: Szeretettel gondot fordítok a testem igényeire.