Angyalkártya nyári estékre: Eljön a Te időd, amikor megérkezel oda, ahová mindig is vágytál.

 

Amikor megérkezel arra a helyre, mely a szívedben mindig is ott volt.

A helyre, ahol önmagadra találsz.

A helyre, ahol öröm, boldogság, béke és harmónia vár rád.
A helyre, ahol társra lelsz…
Ahol megéled önmagad. Ahol megéled álmaidat.

Eljön a Te időd.

Amikor nem kell többé magányosan és meg nem értetten élned.

Amikor nem kell többé kétségeid hideg veremében félned.
Amikor életed egén nem lesz már több vihar.

Eljön a Te időd…

És beteljesül mindaz, minek hiánya most oly nagyon fáj…
Mert rájössz, hogy a hiány illúzió.

És álmod valósága kézzel fogható.

Mert ott van minden a lelkedbe írva.

Olvass szíved könyvébe és légy kész, hogy megérkezz arra a helyre, ahol mindig is ott voltál, ami mindig is ott volt benned…

Megerősítés: Benne vagyunk az év leginkább fénnyel telített időszakában, kérdés, hogy tudunk-e a rendelkezésre álló magas frekvenciás energiához kapcsolódni, be tudjuk-e fogadni a FÉNYT.

A Szentivánéj szimbolizálta nyári Napforduló exakt ideje idén június 20-án 22 óra 52 perc, amikor a Nap belép a Rák Zodiákusba.
A Nap együttáll a Cybele-vel, aki a „Nagy Anya” archetípusa, feminin erő és anyaság karma kapcsolódik hozzá, illetve egyvonalban van 2 állócsillaggal: a Betelgeuse-zal, az Orion alfa csillagával, aki az akadálytalan siker energiáját hordozza, és Menkalinan-nal, az Auriga beta csillaga, s azt jelképezi, hogy az akadályok ellenére is lehetünk sikeresek.
Vajon felismerjük-e, hogy a külvilág akadályai mindig önmagunkon belülről erednek, s ha valami nem úgy történik, ahogy szeretnénk, mindig a belső mintáinkat kell megváltoztatnunk.

3 személyes égitest is extrém deklinációjú, a Hold, a Merkúr és a Vénusz, ami egyrészt a sérülést jelzi, másrészről különleges képességekről mesél, miközben hidat képez a földi valóság és az univerzum között.

A Nyári Napforduló felkelő jegye Vízöntő, uralkodó égiteste az Uránusz, a céltengely uralkodó bolygója a Jupiter, s kettejük felezőpontján pedig ott van az Ikrek Sedna trigon fényszögkapcsolatban a Plútóval.
Tudatosítsuk a karmikus gyökereinkben lévő mintákat, a hazánkhoz, az otthonhoz és a családhoz fűződő kapcsolatunk mintázatait, a következő 3 hónapban ezen dolgozunk, szedjük apró pici darabokra, ami már ideját múlt engedjük el, ne ragaszkodjunk az akadályokhoz, a szenvedéshez, a fájdalomhoz, az értékes részeket azonban tartsuk meg és rakjuk össze valahogy másképpen.
Emlékezzünk, hiába várunk más eredményt ugyanattól a folyamattól…

A Nap még mindig 5 fokos orbiszon belüli konjunkcióban van a Vénusszal, aki hamarosan Evening Star lesz és jegyen kívüli kvadrátban van a nemsokára forduló Neptunusszal, gondjaink lehetnek a tisztánlátással.

Ugyanakkor a 2 fő világosító között egy quindecile fényszögkapcsolat van, ami nagyon ritka, hogy pont ilyenkor jöjjön létre, s csak azért is, minden akadályon túl is megerősíti a Nap és a Hold, a tudat és a tudatalatti, a férfi és a nő egymáshoz való kapcsolódását.

Nem egészen 2 napra a Nyári Napforduló után jön a Telihold a Rák Bak tengely 1 fok 7 percén, pontosan június 22-én hajnali 3 óra 7 perckor.
A „csillagos égbolt” az emberiség lehetőségeit, energiáit mutatja, az ember azonban leginkább a saját útjára kíváncsi, legnagyobb fejlődést az hozza, ha a saját születési képletünkön dolgozzunk.

Örülj a fénynek, találd meg önmagadban azt a csatornát, amivel minél inkább kapcsolódni tudsz a fényhez, s őrizd meg magadban az év kevésbé fényes időszakára.

Vajon TE mit teremtesz a következő 3 hónapban?
A Fény a bőséggel, a boldogsággal, a szeretettel, a jóléttel analóg – bármit és mindent meg tudsz teremteni