Angyalkártya szombat reggelre: Őrizd meg a belső békédet

Az év leginkább fénnyel telítettebb Teliholdja pontosodig be csupáncsak pár órával a Nyári Napforduló után, budapesti idő szerint június 22-én hajnali 3 óra 07 perckor a Rák Bak tengely 1 fok 07 percén.

 

A Telihold a holdciklus csúcspontja, a megvalósulás, a manifesztáció, a termékenység tartozik hozzá, ugyanakkor tele van feszültséggel, mint minden oppozíció, megvilágítja bennünk az árnyék részeinket, mindent, amit oly sok erőfeszítéssel igyekszünk elrejteni mind a külvilág, mind önmagunk elől.

 

A Rák stációban az érzelmeket tanuljuk, elsődlegesen a családi kapcsolatainkon keresztül.
Nézz meg egy családi összejövetelt, mennyi érzelem, vágy az elfogadásra, a figyelemre, a szeretetre tombol, sokszor némán, a felszín alatt, de gyakran hangosan is, kitörve a némaságból.
Ezért is van sok sok étel és ital ezeken a családi eseményeken, különben többször törnének fel a valós érzelmek, vagy egyáltalán nem tudnánk mit kezdeni egymással.

Nézd meg, hogy most miként éled meg a családi kapcsolataidat, változott-e valami 1 évvel ez előtthöz képest, mikor a Nap ugyanígy a Rákban járt, vajon a 3 féle szeretet közül, most melyiknek van itt az ideje leginkább a te életedben, s melyik okoz nem várt nehézségeket: az elindító, a megtartó és elengedő szeretet közül?

A női élet természetes része a fogantatás, a várandósság, a szülés, az anyaság, életet adni csak egy nő tud.
S bármennyire is el akarják hitetni velünk, a nő és a férfi nem egyformák. Mindenkit anya szült e világra, mindenkinek van édesanyja, a június 22-i Telihold illuminálja a saját anyaságunkat, és az édesanyánkkal való kapcsolatunkat, milyen volt, amikor megszülettünk, milyennek éltük meg gyerekként és milyen, most amikor már mi is felnőttünk.
A fogantatás, a várandósság, a születés és a kisgyermekkor meghatározzák az egész életünket, ekkor aktiválódnak a karmikus kódok, amelyeket nagyon nehezen, ha egyáltalán át tudunk írni az életünkben.
A szülés a női élet egyik legcsodálatosabb beavatása, nemcsak azért mert az eredmény egy kisbaba, hanem mert minden szülés egy hatalmas bizonyosság, hogy meg tudom csinálni, egyszerre vagyok erős, szeretetteljes és hittel teli.
A nőnek hinnie kell, hogy a világ szép, bíznia kell önmagában, s saját magát biztonságban kell éreznie, hogy a szülés/születés teljes szakaszában meg tudja őrizni azt a bensőséges, óvó védő szeretet kapcsolatot a babájával, ami biztosítja a születendő kisbaba számára a biztonságot.

A születés után a gyermek és a szülők között a megtartó szeretet dominál, a kihívások ellenére a szülő tartja a gyermekét. S aztán eljön az az idő, ami a kisbaba születésekor még teljesen lehetetlennek tűnik, a kamaszkor beköszöntével, el kell kezdeni gyakorolni az elengedő szeretetet.
A téridőpillanatban van egy jegyen kívüli T kvadrát a Rák Nap, a Bak Hold és a Halak Neptunusz között, az év legfényesebb Teliholdjában ott rejlenek a titkok, a ködösség, az illúziók.
A tudatunkban felvillan az igazság, de mi valamiért még sem hisszük el.
Az oldást az MC-én lévő Plútó hozza, az unásig ismételt transzformációval, tudni elengedni, azt, ami egykor szükségszerű és rendben volt, ma azonban már idejét múlt.
A transzformáció mindenkinél mást jelent, erre sincs egy általános recept, neked kell a tudatalattidból felhozni…, szembenézni vele…
A személyes bolygók közül a Hold, Merkúr és Vénusz még mindig extrém deklinációban vannak, a transzformáció jelentheti az ezen lélekrészekhez kapcsolódó sérülések gyógyulását, különleges képességekké történő átalakítását.
Ami jó hír, hogy a felkelő jegyen ott van a Jupiter, a nagy szerencse bolygója, vagyis a Hold ciklus következő 2 hete tele lesz optimizmussal, hittel… ha te is akarod

 

Megerősítés: Ma van a napforduló.

A napforduló az év legerősebb energiáit hozza el nekünk.
A jobb hangulatba kell, hogy hozzon.
Ezek az energiák arra hivatottak, hogy felemeljék a frekvenciátokat.
Számítsatok arra, hogy ezen a héten hatalmas változásokat érzékelhettek.
Ez azt jelenti, hogy ha beleviszitek a belső munkát, akkor most komoly eredményeket kell látnotok teremtés terén.
Ha nem…

itt az ideje hogy több tisztító munkát végezzetek.
Folyamatosan fogjuk tisztítani a blokkokat, és haladunk előre.
A nyári napforduló erőteljes átjáró.
Erős Fénykódok érkeznek most.
Ez egy erős időszak a Napunkkal való kapcsolódásra,
mivel összeolvad egy csomó galaktikus energiával amelyek egyenesen a Spirituális Napunkból (Szíriusz) és a Központi Napunkból érkeznek.
Fénykódok záporoznak most a bolygónkra.
A nyári napforduló a Tündérvilág kapuja.
Olyan időszak, amikor a tündérek beléphetnek a mi világunkba, vagy mi beléphetünk az ő világukba.
Ez az évnek a tökéletes időszaka arra, hogy kapcsolatba lépjünk a tündérekkel.
A nyári napforduló egy átjáró, amely más dimenziókba és világokba vihet minket.
Aktiválja a kapukat, portálokat és átjárókat, amelyek más világokba vezetnek, a tündérek birodalmában.
Ahogy a Föld aktiválódik, minden megnyílik.
A fátyol most is vékony.

Ha eddig úgy éreztétek, mintha ködben lennétek,
a dolgoknak nagyon tisztának kell lenniük ebben a térben.
Ahogy a fátyol felszállt, úgy kapcsolódhattok a spirituális dolgokhoz, mint még soha korábban.
Több útmutatást és jelet kaptok.

Mindkettő arra szolgál, hogy vezessenek benneteket, vagy segítsenek előrehaladni az utatokon…