Arkangyali áldás Telihold napjára: Élvezd a pillanatot! Eléred a vágyaidat!

Telihold egy más út ígéretével – 2024. június 22.

Hogyan élted meg az elmúlt néhány napot a Neptunusz-Nap kvadrát energiájában? Akármi is történt, teljességben élted meg, vagy bármilyen zavar volt benne, örülj neki.

Neptunusz ugyanis hátulról „nézett rá” a Napra, vagyis isteni éned nagyon finoman, szinte észrevétlenül mutatott rá, hogy mennyire vagy rendben, vagy mennyire vagy feszült, mindezt azért, hogy segítsen felismerni, hogy hol van még munka ahhoz, hogy valóban jól érezd magad.

Nagyon gyors jelenleg a világunk, mely által nagyon sok elvárás elé állítjuk magunkat, ráadásul ez a világ nagyon könnyen manipulálhatóvá vált, sok olyat látunk, melyet korábban ebben a formában nem, nem tudhatjuk mi igaz és mi nem, ráadásul ehhez hasonlítgatjuk magunkat, azzá akarunk válni, közben elfelejtjük, hogy az igazi szépség, az igazi tehetség, az igazi tudás, az igazi képességek bennünk vannak. Valahogy ez tárult most fel ezzel a csodálatos Neptunusz-Nap kvadráttal, hogy nem az a lényeg, a másik milyen, a másik hol tart, a világ körülöttem milyen, hanem hogy én mennyire vagyok boldog, egész és teljes, mennyire állítom még mindig elvárások elé saját magam, mely által még mindig feszülök, mikor tudom, hogy pont ez az, ami miatt feszülök. Mert ha el tudom fogadni, hogy ott tartok, ahol és az vagyok aki, akkor érkezem meg. Akkor is fejlődök, haladok, de már nem feszülök, ezáltal a környezetem is szeretetteljesebbé válik.

Ennek felismerése egy hosszú út. Még a spirituális embernek is. És a felismerés csak a kezdet, a változtatás még hosszabb út. Erre segített ráérezni ez a Neptunusz-Nap kvadrát, hogy észrevedd mindezt, és ha csak lépésenként is, de kezdj el ellazulni, saját magad elvárásaiból engedni, és csak élvezni a mindig aktuális pillanatot, hiszen azért vagy benne, mert ott van dolgod. A következő pillanat – ami miatt az aktuális pillanatban feszülsz – olyan lesz, amilyen a jelenlegi, hiszen ebből kerülsz bele abba, vagyis, ha ezt teljességben éled és nem feszülsz, a következő aktuális is tökéletes lesz. Ezt már tudjuk, hogy így működik, mert már annyiszor hallottuk, de éljük is? Ezt a nehezebb, közben valahol meg szerintem annyira könnyű. De az út oda, na, az a hosszú.
Erről szólt ez a Visszaúszó Halak fejéből, az önmagamra visszaemlékezés energiájából kvadrátot tartó Neptunusz üzenete a Nimród isteni világhoz felnyúló kezénél utazó Naphoz, oda, ahonnan az egész elindul, vagyis mint isteni (Neptunusz) emberként jöttél tapasztalni, megélni (Nap). Ez a kvadrát tehát segített visszaemlékezni – és nem a tudattal, hanem lényünk egészével – arra, akik valójában vagyunk és amiért itt vagyunk és mi is igazán a fontos ebben az utazásban. És ezzel megyünk tovább, de már sokkal tudatosabban, a változás lehetőségével, hiszen már „tudjuk”, mert közben a Nap már át is bukott a legmagasabb ponton. És ez az igazán fontos, mert ezután jön a változás lehetősége.

És ehhez azonnal meg is kapjuk ezt a szavakat meghaladó, az Ikrek lába-Nyilas íja hegyénél kiteljesedő Teliholdat, mellyel mintha mutatná is az isteni világ, hogy akár felismerted mindazt, ami a Neptunusz-Nap kvadrátban megmutatta magát, vagy még nem vagy rá tudatos, de mégis eljutottunk már oda, hogy afelé a tökéletes világ felé lépjünk. Az Ikrek lábánál van ugyanis a mindenkori első lépés, ahol elindulunk az új körre, és itt áll a Nap, a fizikai én, az ember szimbóluma. A Nyilas íja hegye pedig az isteni út felé vezető útra mutat, a szellemi útra, ahol már nemcsak élünk, elszenvedjük életünket, hanem tudatosan élünk, ezáltal kilépünk a szenvedésből és elindulunk a boldogabb élet felé. És ide áll be a Hold, a testet működtető lélekenergia teljes teljességében. Vagyis, ha csak kicsiben is, de elindul a változás, a tudatváltás, ezáltal egy sokkal teljesebb és boldogabb világ. Ezek apró lépések, nem érzékelhetőek a mindennapok rohanásában, úgy, mintha megsütöttél volna egy sütit, melynek ott van azonnal az eredménye, de történik.
Mindezt tudni, ebben lenni, ezt megélni, a testben, itt és most, na ez már az isteni.
Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: A MÉRTÉKLETESSÉG.
Változás, új lehetőség nyílik életedben, de ez nem lesz túl gyors folyamat. Az igazán komoly változásnak alaposnak kell lenni, ahhoz pedig idő kell. Bölcs megfontoltsággal, okos előrelátással eléred a célodat, amely gyümölcsöző lesz számodra. Eközben megszerezheted az esélyt – a helyes hozzáállással – , hogy sikeresen túléld az esetleges sorscsapásokat. Kiválóan alkalmas időszak ez a személyes kapcsolatok és a barátságok ápolására.

Oszd meg nyíltan és őszintén másokkal az érzéseidet. Ha már eddig is nyílt, szeretetteljes kapcsolatban éltél, akkor most eljött az ideje, hogy még szorosabbra fűzd a szálakat. Az üzleti ügyek és a munkahelyi kapcsolatok szintén gyümölcsözőek lesznek. Termékeny, sikeres munkát végezhetsz. Járj minél többet társaságba, beszélgess az emberekkel, mert akkor sokkal több forrásból szerezhetsz visszaigazolást arról, hogy helyes úton jársz. A szerelemben most nem a lángolás, és az önáltatás érvényesül, hanem a józan és realista megfontolás. Igyekezz megadni partnerednek azt a szabadságot, amit önmagadnak is megkövetelsz, és próbáld meg egyensúlyba hozni a munka, a barátok és az otthon hármas egységét.
Figyelmeztetés!

Ne kapkodj, légy türelemmel. A dolgaidat bölcs, higgadt kiegyensúlyozottsággal kezeld. Ügyelj a mértéktartásra, hozd egyensúlyba a tudatos és tudatalatti erőidet.
Gondolkozz el…
Hiszel-e önmagadban?

Gyengeségeidet mivel ellensúlyozod?
Szoktál-e túlzásokba esni?

Milyen a feszültségtűrő képességed?
Kiegyensúlyozott, nyugodt személyiségnek tartod magad?