Istennők áldása hétvége éjszakájára: Őrangyalod védelme alatt állsz!

Az őrangyalok napja.

Október másodika az őrangyalok ünnepe.

Kezdetben szeptember első vasárnapján ünnepelték, hazánkban még a századfordulón is akkor. Később X. Pius intézkedésére Mihály arkangyal nyolcadába, mai helyére került.

Az őrangyalokhoz számos jámbor hiedelem fűződik. Régi szegedi hagyomány szerint a halott őrangyala egészen elföldeléséig a koporsó tetején ül, hogy a gonoszok ne ragadhassák el. Ha valakinek a jobb füle csendül, ezt mondja: édös őrzőangyalom, maradj a bal vállamon. Ezzel az angyal elhárítja a szerencsétlenséget, amelyet a szegedi néphit szerint a jobb fül csengése már előre jelez. Sármellék faluban állítólag az utcán az őrangyalnak jobb felől helyet hagynak.
Az ezotériában hívők szerint ők azok, akik ott állnak mellettünk az igazi bajban, legyen szó egy baleset elkerüléséről vagy komoly betegségről.

A népi megfigyelés szerint ez az elsõ lombhullató nap, bár én már söpröm egy jó ideje az őszi leveleket a járdánkról.
Életfestők

Megerősítés: A varázslat létezik. Ki kételkedhet benne, ha szivárvány és vadvirág, szél zenéje, csillagok csendje? Bárkit, aki szeretett, megérintette a varázslat. Olyan egyszerű és rendkívüli része az életünknek, amit élünk.

Fizetésemelés vagy előléptetés!

A bőség angyalainak áldása.

Gratulálok – a bőség áradata vár rád! Mindez pozitív szemléleted és szolgálatkészséged eredménye, mivel isteni útmutatás alapján cselekedtél. Csak így tovább!

A bőség angyalai talán azért mutatják neked ezt a lapot, mert itt az idő, hogy fizetésemelést vagy előléptetést kérj, de az is lehet, hogy hamarosan kérés nélkül is megkapod.
Ha vállalkozásod van, jusson eszedbe, hogy helyénvaló és egészséges, ha fizetésemelést adsz magadnak. Nem kötelező a bevételed minden fillérjét visszaforgatnod az üzletbe. Learathatod a kemény munkád termését. Ha magadat teszed az első helyre, biztosítod a folytonos megújulást, megelőződ a kiégést, és nem feledkezel meg arról, hogy megérdemled a boldogságot.

Ha nem vagy vállalkozó félelmetesnek érezheted a gondolatot, hogy fizetésemelést vagy előléptetést kérj. Nos, a dolog valóban nem kockázatmentes, de ha mindig szolgálatkész vagy, és soha nem állsz ki magadért, talán soha nem léptetnek elő. Felejtsd el a kockázatokat és a félelmet, és kérd azt az elismerést és fizetést, amit felelős és tehetséges munkaerőként megérdemelsz.