Június 12. szerda: Őszinte, nyílt beszélgetések ideje. Tisztázó kommunikáció!

Most kedvező időszak lehet arra, hogy elindítsunk, olyan régen váratott, áhított beszélgetéseket, amelyek várattak magukra, ha úgy tetszik altatva voltak.

Egy olyan blokkoldás veszi kezdetét, ami most már arról szól, hogy merjünk kilépni olyan helyzetből ami már nem szolgálja a javainkat. Merjünk szembenézni a félelmeinkkel.

Ezt leginkább egy kiadós beszélgetéssel, meghitt kommunikációval tudjuk elérni, elindítani. Ez lehet baráti összejövetel, vagy romantikus légyott, akár munkahelyi megbeszélés. Lényeg hogy adjunk hangot az akaratunknak, az érzéseinknek, és a vágyainknak is.

Most igazán elmondhatjuk azt ami bánt, vagy fáj, vagy éppen zavar. A másik meg fogja érteni, főként ha kellő empátiával tesszük mindezt. A szó ami elhagyja a szánkat, sose legyenek kritikusak, vagy bántók, sokkal inkább a megértés és a gyógyítási vágy ösztönözze. Szavakkal és megértéssel tudunk gyógyítani, ha úgy tetszik egy-egy kedves szó csodákra képes. Egy-egy segítő szándék elindíthat egy olyan kommunikációs hidat két ember között, amely összeköt, megvéd, óv, és félt, összekapcsolja az aurát… A másik ha érzi megérted és hiszel benne, legfőképpen kedves vagy vele, meg fogja hálálni, viszonozza azt a sok jót amit adsz és nyújtasz felé.
Ez egy ördögi kör, jó értelemben véve, amely jó és pozitív síkon is megtérül. A befektetett idő, munka meghozza a várva várt sikert, eredményt. Ha úgy tetszik beérik a gyümölcse… Learathatjuk a babérokat. Szeptember utolsó napját koronázd meg azzal hogy jól érzed magadat, és másoknak ezt sugárzod, hidd el a bőség ezáltal rád talál, csodálatos októbered lehet.

Megerősítő áldás: Aurora üzenete.

Mások számára ijesztő magasságokban szárnyalsz. De ne ereszkedj alá, és meglátod, hogy hamarosan ők is követni fogják példádat.

Eddigi törekvéseid eredményeképpen életpályád felfelé ívelőben van. Új lehetőségek adódnak számodra, és egész lényedből sugárzik a pozitív fejlődés energiája. Tartasz tőle, hogy mások esetleg féltékenyek lehetnek a sikereidre, ezért elért eredményeidről nem szívesen beszélsz.

Az is aggodalommal tölthet el, hogy nem tudod, ez az új út merre visz téged, ezért a siker biztosítékát szeretnéd.

Abban segítelek, hogy élvezd a jelent és új vállalkozásod fejlődésének minden állomását. Bízz abban, hogy minden pillanat önmagában tökéletes. Isten mindig gondoskodott rólad, és ezentúl is fog.

 

Kérj meg, hogy segítsek neked a mostra figyelni, és megszabadulni az aggódástól, hogy örülhess az eredményeidnek. A hála érzése nélkülözhetetlen számodra ahhoz, hogy továbbra is magasan szárnyalj.