Június 10. hétfő: Újrakezdés jegyében felemelkedhetsz!

Valamiféle döntéshelyzet előtt állsz, ez két életterületet érintő kérdésről szól: az egyik a magánélet (párkapcsolat), a másik a munkahelyi ügyek (anyagi és pénzügyi téma).

A 10-e egyfajta vezetői szám, tehát az egó kérdése felüti a fejét, amely azt jelzi, milyen hatalmi helyzetekben, játszmákban vagy!

Gyakorlod-e a manipulációt másik félen, vagy egyszerűen csak hagyod magadat sodródni és vinni az árral. Mennyire vagy rugalmas? Mennyire vagy érzelmes a kapcsolataidban? Legyen az szerelmi vagy éppen munka-karrier kérdésköre…?

Ezekre ha megadod a választ és meg vagy elégedve vele (elégedettséggel tölt el a válasz), akkor ezzel nincs dolgod, ha viszont negatívumokat érzel a megválaszolása kapcsán, akkor érdemes lenne tükörbe nézned és szembesülni vele, és kielemezni a negativitását.

Megerősítő áldás: A szerelem angyalai segítenek neked!

Ez a lap annak bizonyítéka, hogy a szerelemért mondott fohászodat meghallották az angyalok.

Az éteri lények egy különleges csoportja, a szerelem angyalai felügyelik a szív dolgait. Ezek az angyalok azt sugallják, hogy szerelem köszönt az életedbe.
A valódi lelki társ azonban csak akkor bukkanhat fel, ha egyértelműen megmutatod, mit vársz el a partneredtől.

A szerelem angyalai ezért arra kérnek, hogy magad is változtass: élj egészségesebben, fejleszd a képességeidet, tanulj, keress új hobbikat, szerezz új barátokat. Minél inkább rábízod magad a megérzéseidre, a szerelem annál hamarabb rád talál.

Erősítsd magadban a jó közérzet és az egészség tudatát!

Mihály arkangyal szerint a jó közérzet és az egészség kulcsa az, ha nem a betegségre koncentrálunk.

Azért húztad ezt a kártyát, hogy a félelmeid helyett a vágyaidra összpontosíts. Testünk azonnal reagál a félelemre és a szeretetre, ezért az utóbbira kell koncentrálnunk.

Töltsd fel minden sejtedet gyengéd szeretettel. Képzeld el, hogy te és a környezetedben élők is mind tökéletesen egészségesek. És így is beszélj magadról és szeretteidről, mert ezzel is megerősíted azt, hogy ez valóban így is van.