Angyalkártya nyári éjszakákra: Gyógyítás Istennőjének áldása vár Rád!

A június üzenete:

A harmatos vízcseppek a forró nyárban hűsítő zivatarként megérkeznek.

Mintha minden átölelne, a szívben lévő érzések oly tisztán ragyognak, mint a drágakövek. Visz az idő, ringat az élet.
S a forró nyár felperzsel mindent, az érzések új értelmet nyernek, új célok, új szerelmek születnek.
Állj meg egy pillanatra! Hallgasd meg szíved dobbanását! Érezd meg belső erődet, ismerd fel Isteni teremtő erődet!
Érett búzaszemek ringatóznak a forró szélben.

Minden, minek magja hullott, termését megmutatja. A döntések beérnek.
S a karma, mely várakozott, a küszöböt átlépve megmutatja, kinek mi az adóssága, mi a tartozása, milyen mag, mely termését adja számodra.

Mi elakadt, az is képes újra elindulni, mi veszteséget hozott, azt is képes vagy saját javadra fordítani.
Ez az időszak nagyon alkalmas a tér tisztítására, az utazásra, ismerkedésre, új emberi kapcsolatok teremtésére.
Bár a nyári hónapok energiáját a tűz elem, ami meghatározza, most mégis érdemes otthonodban a négy Őselemet (föld, víz, levegő, tűz) harmonizálni.

A térben történő energetikai változások támogatóak lehetnek a testi, lelki, fizikai erőnlétedre, a lelki változásokat a tér pozitívan befolyásolhatja.

A június tele van titkokkal, meglepetésekkel.
Váratlan élethelyzetek alakulhatnak ki, amelyek kimozdítanak a megszokott élethelyzetedből. A nyitottságod fog elvezetni a megoldásokhoz.

Az új emberi kapcsolatok fognak segíteni önmagadat jobban megérteni, s ez a megértés elvezet egy új időszak pozitív kezdetéhez.
S a Sors kereke átfordul újra, hogy egy új korszakot nyisson meg számodra.
Mint apró csillagok, úgy ragyognak a vízcseppek a harmatos nyári mezőkön, s ahogyan haladsz, a talpad alatt érzed a forró földet, s egy különleges érintés, mely megerősít mindent benned.
Ez a lelki fejlődés időszaka.

A fa levele, ha az idő szele messzire is sodorja, a fához tartozik. Bárhová is vezetett utad, bárhol is élsz a világban, ahhoz a közösséghez tartozol, ahová leszülettél…

Olyan vagy, mint a fának a levele, a fához tartozol!

Farkas Ibolya

Megerősítő áldás: Bátor, szenvedélyes gyógyító energiák vannak a levegőben, amelyben most sem maradsz egyedül.

Az Ikrekben együttálló Nap és Vénusz a vénuszi területeink tudatosságát támogatja: a szerelemben, a baráti kapcsolatainkban és a pénzügyi teremtőerőnkkel összefüggésben.

A Kosban haladó Chiron-nal kapcsolódnak: a sebzett gyógyító előző életeinkről mesél. A Kos tüzes, kardinális jegyében a bátorságunkat gyógyítjuk, lehetőséget kapunk az önzőséget is gyakorolni.

Épp egy ilyen időszakban vagyunk, mert 2018. február 18-tól 2027. április 5-ig tartózkodik itt.
A gyógyulásunk új kezdeteire kaptunk időt.

Olyan életeink emlékét hozza felszínre, amikor bántottak, üldöztek minket, meg is öltek. Pl. lovagkori küzdelmekben vagy a boszorkányüldözés során. Az akaraterő sebzett, tehát mi is elnyomhattunk másokat, vagy bánthattunk…

Gyakran sérülhet az ego: jelen életünkben a szülők játszák el, akik nem hisznek bennünk vagy nem bátorítanak. Pedig nagyon szeretnénk, hogy felfigyeljenek ránk.

Ebben az életben meg kell tanulnod erőid kézben tartását. Csodás megélése ennek a minőségnek, ha sporttevékenységet végzünk. Így tudjuk levezetni a rengeteg energiát.
Az erőszaktól félsz, kerülsz minden konfliktust. A békés harcos útja a Tiéd – nem mások ellen, hanem másokat segítve.

A Vénusz-Chiron közötti szextil a szerelmi sebek gyógyulását jelenti, amelyhez a Nap és Chiron szextil tudatosságát kapod.

Amikor a kapcsolataidban hagytad Magad elnyomni, vagy meg is betegedtél ezekben a helyzetekben-ezt kell most felismerned.
Majd okosan és bátran kilépni és tudatosan felhasználni a Benned lévő öngyógyítói képességeket.

Az Ikrek jegyében a gyógyulásod segítő szellemi lehetőségek várnak Rád: egy tanfolyam, netán egy könyv, vagy egy jó beszélgetés.

Chiron és Hygieia áll együtt, aki az egészséges életmód fontosságát hozza. A gyógyítás istennője imádja rendezni az életünket: Chironnal jó párost alkotnak, hisz a sebzett gyógyítóval segít magas szinten és bátran megélni az erőnk kézben tartását.