Mihály Arkangyal áldása péntek reggelre: Irányváltoztatás és új választások és döntések ideje.

 

Valami új dolog elindításán gondolkozhatsz és törheted a fejedet, ami új és friss most az életedben annak van és lesz is
létjogosultsága.

Ezzel a döntéssel, egy-egy karmikus feladatot most meg tudunk oldani, vagy legalábbis felszínre hozhatjuk, ezáltal tudunk emelkedni és fejlődni.

Gyors fejlődések ideje ez, gyors megoldások és választások, döntések idejét éljük. Ez most nagyon kell a lelkednek, hogy ne érezd úgy, hogy beleragadsz egy bizonyos helyzetbe, szituációba, sokkal inkább azt érzed, kimászol belőle, túljutsz általal, továbblépsz egy sokkal szebb és boldogogabb jövő irányába.

Ez a nap és egész hétvége utat mutat arrafelé, hogyan tovább, most szinte gondolkodás nélkül tudod merre indulj és mibe vágj bele.

De hogy valamit lépned kell, az az egy nem kérdés! Merre tovább? Még arra is tudod a lelked legmélyében a választ!
Az új utak és irányok elvezetnek egy sokkal élhetőbb világ felé, ahol már boldog vagy és felszabadultabb lehetsz.
Önmagadba vetett hit megtérül és útat is mutat, egy pozitívabb élet irányába. Csak lépd meg, ne félj és ne a sötét oldal domináljon a szellemiségedben, hanem a fény és a világos a fehér mágia uraljon.

Ezáltal megtapasztalsz egy gyógyulást és testi-lelki-tudati harmóniát.
Az egységesség most elhozza a valódi harmóniát, egységességet.

Megerősítő áldás: Pozitív elvárások, értékrendek.

Gyógyítás tündérekkel jóskártya.

Őrizd meg a reményeidet, az álmaidat, a megerősítéseidet, a vizualizációidat és az imáidat, mivel ezek most csodásan megnyilvánulnak majd. Ne hagyd abba öt perccel a csoda megtörténte előtt!

Pozitív gondolataiddal és érzelmeiddel elhintetted a megnyilvánulás magjait. Mégis lehetséges, hogy időnként elcsüggedsz, mert nem látsz azonnali eredményeket. Borúlátó gondolataid támadnak, és kezdesz azon tűnődni, hogy vajon indokolatlan-e a hited. De ragaszkodj a hitedhez! Bár a megnyilvánulás hosszabb ideig tart, mint remélted, valóban közeledik feléd. bizonyára nem akarod megsemmisíteni vagy elhomályosítani a megnyilvánulást negatív gondolatokból fakadó rossz eredményekkel.

Amint megteheted, menj ki a természetbe – még egy udvar vagy egy kis park is megteszi. Gondolatban beszélgess barátaiddal, a tündérekkel. ők tökéletesen értenek a megnyilvánuláshoz!

Beszélj nekik a kétségeidről, a félelmeidről és a csalódottságodról, valamint a reményeidről és az álmaidról.

Kérd a tündéreket, hogy segítsenek elengedni minden esetleges negativitást, és érezd, hogy gyógyító szeretettel és fénnyel vesznek körül téged.

Megerősítés: Biztonságban vagyok. Magabiztos vagyok. Nyugodt vagyok. Vidáman tekintek a jövőmre.