Misztikus Tündérek üzenetei Újhold reggelére: Igaz szerelem!

Ez egy életre szóló szerelem.

Azért húztad ezt a lapot, mert eljött számodra az igaz és maradandó szerelem.

Ha a kérdésed egy konkrét személyre vonatkozott, ez a lap megerősíti a kapcsolat isteni természetét. Ez az ember őszintén szeret téged, és mindketten képesek vagyok legyőzni a felmerülő problémákat. Különösen ez a helyzet akkor, ha ki tudjátok fejezni az érzéseiteket olyan minőségeken keresztül, mint az egymás iránti kedvesség, könyörületesség és előzékenység. Például az őszinte beszélgetések az igaz szerelem kifejezései lesznek még akkor is, ha kellemetlen témák megtárgyalása a cél.

Ha éppen kapcsolatot keresel, ez a lap biztosít arról, hogy az igaz szerelem közeledik feléd. Őrizd meg hitedet, hogy a sors egy csodálatos kapcsolatot szán neked, és ne alkudj meg egy nem megfelelő partnerrel. Az a legfontosabb, hogy bánj jól magaddal, vagyis gondoskodj magadról tökéletesen, mert az igaz szerelem alapja két olyan ember, akik megbecsülik önmagukat.

Megerősítés: Az idő egy tolvaj. Mindent visz, amit a keze elér. Viszi a gyermekéveket, kettőt pislogsz, és már vége. Viszi a tinédzser kor lázadásait.

Még rúgkapálnál, tiltakoznál, lázadoznál a szülők akarata ellen, de már te is szülő vagy. Hová tűntek a húszas évek gondtalan hétköznapjai, amikor még otthon lakhattál, és nem neked kellett megoldanod a számlákat, a hétvégi ebédet, vacsorát, a programokat?

Az idő egy tolvaj. Messziről figyeled az apró ponttá lett embert, aki valaha voltál.
Lassan, de biztos léptekkel távolodik tőled.

Már átadta a staféta botot mostani önmagadnak, aki sokszor csak a fejét kapkodja, és nem érti, honnan kerültek szeme köré a szarkalábak, mikor érkeztek meg az első ősz hajszálak. Tovatűnő éned kérdőn keresi az ifjúság eltűnt szerelmeit.

A soha véget nem érőnek és örökké tartónak vélt éveket. A hajnalig tartó bulizásokat. Most már otthon, körmödet lerágva aggódsz, hogy biztonságban hazatérjen az, aki nemrég még benned növekedett, és várta, hogy végre a szemedbe nézhessen. Hová tűnt gyermeked bársonyos bőre, baba illata, állandóan társaságodat kereső apró kis lénye? Ki ez a nyurga, minden ellen hadakozó kamasz, akinek csak az a hihető, amit a barátoktól hall, és minden, ami tőled jön, elutasításért kiált? És elhiszed, ha valaki azt mondja neked, egykor te is ilyen voltál?

Az idő egy tolvaj. Kénye-kedve szerint visz mindent, amit a keze elér. Viszi a szeretetet, nem kérdezi, megengeded-e. Nem kérdezi, fáj-e. Helyette megrántja a vállát és azt mondja: tudod, én minden sebet begyógyítok.