Bőség Angyalainak áldása ÚJHOLD éjszakájára: Angyali segítség és áldás érkezik.

Június 6. – Bőségbehívó, sikerteremtő csodanap

Csütörtöki napon két hatos és két nulla energiája hat ránk, mely csodás megéléseket hoz magával.

Mivel a 66-os számjegy a feltétlen szeretet, a gyógyulás, valamint a hit és bizalom erejét hozza magával, ezért a mai nap egyik üzenete, hogy légy hálás a családod, otthonod és szeretteid közelségéért, és adj feltétlen szeretetet és kedvességet mindenkinek.

Az angyali szám 66-os azt kéri tőlünk elsősorban, hogy hozzuk egyensúlyba a fizikai, a materiális életünket a spirituálissal. A spirituálisra fókuszálva, de tudatosan és célokkal tele haladva az életedben biztosítja, hogy a materiális szükségleteid egyezzenek az elképzeléseiddel, ahogy az Utadat járod. Bármely félelmed, elfojtásod vagy hitrendszered az anyagiakkal kapcsolatban add át angyalaidnak tisztításra és gyógyításra, és tudd, hogy ha a belső lényed igazságát éled, akkor minden, amire vágysz elér hozzád.

Légy nyitott és befogadó, mert a segítség és áldás jöhet angyalaidtól, szeretteidtől, vagy más spirituális birodalmakból.

A mai nap tökéletes, hogy felszámoljuk a materiális világgal kapcsolatos képzeteinket, és felerősítsük a bőség és belső/külső gazdagság energiáit az életünk minden területén.

Áldásos Teremtéseket Mindnekinek!
Szeretettel,Elsa

Megerősítés: Angyali üzenet: Június 

Az idő, mint a homokszemek, melyek leperegnek, s az idő szele messzire repíti őket, gyorsan változik minden körülötted s benned.

A nagy felismeréseket éled.

Mint a folyó, mely utat tör magának, úgy haladsz célod, céljaid irányába.
A nagy nehézségek még csak most következnek. Utad végső szakaszához érkezve lezárulhat egy nagyon nehéz időszak.
Mégis úgy érezheted, hogy semmi és senki nem segít neked.

A környezet, ami most nem támogat vagy így támogat, arra inspirál téged, ne érd be a kevéssel, többre hivatott életed!
A nagy ajtót is nehéz bezárni s az új ajtót kinyitni, de a kulcs a Te kezedben van.
Állj meg egy pillanatra, s koncentrálj a belső teremtő erődre, halld meg szíved dobbanását Erődet a szíved adja, teremtő erődet most a szívcsakra biztosítja.

Kérlek, koncentrálj most arra, ami utad meghatározza, ami szíved vágya! Álmaid most testet, formát öltenek.
Minden, ami most körbevesz, rámutat álmaidra, a hamis valóságra. Szertefoszlik az illúziò fátyla s mindent tisztán látsz újra.
Felerősödik spirituális teremtő lényed, s a benned rejlő erő testet, formát ölthet. Új ismeretek, új emberek, akik megjelennek. Hatalmas erő támogat most Téged! A változások energiája szívedből elindulva átalakítja teremtő erődet, munkádat, egész életedet! Megfordíthatod Sorsod kerekét, learathatod most munkád gyümölcsét.
Mi került a mérleg nyelvébe, elibillenése megmutatja hová tart Lényed útja. Ez a változás életed minden területét átjárja, ezzel emberi kapcsolataid minőségét meghatározza, ez a nagy számadás, megmérettetés időszaka. Beérik a termés, mi korábban lett learatva, tisztán látod munkád, döntéseid eredményét.

Felismered azokat a lehetőségeket, amik egy mélyreható változáshoz elvezetnek. Megváltozik anyagi helyzeted, s megváltozik a párkapcsolati mérleged, újra egyensúlyba kerülhet.
Bármi is érkezik kívülről, belső erőddel legyőzheted.

Csak a tiszta fény képes gyorsan haladni, s a sötétben utat mutatni!
Forrás Internet