Angyali hangok üzenetei Újhold napjára: Ikrek újhold elhozza a változást kapcsolatokban, anyagi téren is.

Minden újnak kedvező nap, főként szellemileg lehet megoldást nyerni feladatoknak, karmikus leckéknek.

Ez leginkább emberi kapcsolatainkat érintő kérdéseket feszegetnek, ami azt jelenti: most jobbítani lehet ami esetleg nem működött, vagy elengedni azt, ami tényleg már nem szolgált minket, nem emelt, nem töltött el pozitív jótékony energiával.

Segíteni lehet régi sebek gyógyulását, régmúlt fájdalmak oldásával, különféle rituáléval, mantrával, meditációval. Erre megvannak a kellő praktikák, légy nyitott, fogékony, mindenre ami újdonság, friss új erő, mert csak erővel táplálnak, és pozitív fénnyel teli áldásként köszöntenek rád.

A mai nap még valamiféle döntés helyzet elé állít minket, el kell tudni dönteni – család összetartás – érdekében mi a helyes, és mi nem. Olyan kapcsolatok, amelyek nem őszinteségen alapulnak, és kihasználás a céljuk ezeknek véget vett az energia, ami most az égen van. Minden olyan kapcsolódás, ami őszinte, szerelem alapú az megfogan és szárnyalni kezd. Valósággá válik, a másik kapcsolódás szertefoszlik.

Választás és döntés kizárólag te kezedben van, rajtad múlik minden. Rajtad áll, hogy sötétségnek vagy a világosságnak engedsz?

Hirtelen, váratlanul jött sugallat és gondolat formájában is jöhet a tisztulás, és új erő, ami segítségedre lehet a döntésedben. Valamint lelki dolgaink felerősödnek mint szerelmi és magánéleti kérdések. Ezek tisztulnak és kicserélődhetnek az energiák. Tehát ami tisztaság alapú az megerősödik, ami hazugság alapú az szétbomlik! Ennyire egyszerű az “újhold képlete”.

Eljegyzés – minden új életre kel.

Szerelmi életed az elköteleződés magasabb szintjére lép.

Ez a lap közelgő esküvőt jelez, amelyet romantikus eljegyzés előz meg. Még ha jelenleg nem is élsz kapcsolatban, a szerelem angyalai akkor is úgy látják, hogy egy kapcsolat lehetősége közelít.
Ez a lap megerősítésként érkezik hozzád – különösen azért, hogy engedj el minden aggodalmat azzal kapcsolatban, vajon megházasodsz-e… mert így lesz. Mély, romantikus szerelem vár rád, amelyben úgy érzed, megbecsülnek.
E lap mélyebb jelentése az elkötelezettséghez kapcsolódik. Először is elkötelezed magad amellett, hogy törődsz magaddal. Határokat jelölsz ki azzal kapcsolatban, hogy mi az, amit elfogadsz a kapcsolataidban és más életterületeken (például a karrieredben, az otthonodban, az életstílusodban stb.), és mi az, ami számodra elfogadhatatlan. Ezután tiszteletben tartod az önmagad iránti elkötelezettséget azáltal, hogy határozott lépéseket teszel, és őszintén elmondod másoknak az érzéseidet a viselkedésükkel kapcsolatban.

Amint elkötelezed magad önmagad mellett, az univerzum a szeretetteljes elköteleződés további élményeit küldi számodra, beleértve a házasság ígéretét is.

Megerősítés: Az újhold egy különleges időszak, amikor az égbolt sötétje új kezdeteket jelez.

A Hold teljesen a Föld árnyékában van, és bár nem látjuk, ereje és energiája érezhető. Ez a csendes időszak ideális arra, hogy új szokásokat vezessünk be, és új irányba induljunk. Az újhold üzenete az, hogy minden vég egy új kezdet lehetőségét hordozza magában.
Az újhold azt üzeni nekünk, hogy minden nagy utazás egyetlen lépéssel kezdődik. Ne félj új irányba, még akkor sem, ha az út elején minden félelmetesnek és távolinak tűnik. A legfontosabb, hogy megtedd az első lépést.

Újhold idején fontos, hogy elengedjük a múlt árnyait és azokat a szokásokat, amelyek már nem szolgálnak minket. Az elengedés nem azt jelenti, hogy elfelejtjük, ami volt, hanem elfogadjuk, és továbblépünk. Ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy megtisztítsuk elménket és lelkünket a felesleges terhektől, és helyet adjunk az új lehetőségeknek.
Határozd meg, mit szeretnél elérni, és tűzd ki a céljaidat a következő ciklusra. A szándékod legyen tiszta és légy fókuszált, mert vezet a helyes irányba.

Az új szokások kialakítása és az új irányok felfedezése időt és türelmet igényel. Ne várj azonnali eredményeket. Az újhold azt tanítja nekünk, hogy a növekedés folyamata lassú és fokozatos. Az önismeret segít abban, hogy felismerd, milyen irányba szeretnél haladni, és milyen szokásokat kell kialakítanod vagy megváltoztatnod ehhez.
Kívánom, hogy az újhold energiája inspiráljon és vezessen téged az új utak felfedezésében és az új szokások kialakításában. Legyen ez az időszak a megújulás és a feltöltődés ideje számodra.
Ahhoz, hogy még mélyebben kapcsolódhass az újhold energiájához, és valóban elindulhass az új célok és szokások felé, végezd el az alábbi feladatot:

A kívánságok üvege:

Ez a kis rituálé segít összpontosítani a szándékaidat és megőrizni ezt az energiát a következő hónapra.
Hozzávalók:
Egy tiszta befőttesüveg
Kis papírdarabok vagy cetlik
Toll vagy ceruza
Kis díszek vagy kristályok (opcionális)
Lépések:
Tisztítsd meg az üveget: Győződj meg róla, hogy az üveg tiszta és száraz. Ez az üveg lesz az álmaid és céljaid őrzője.
Írd le a szándékaidat: Vegyél elő kis papírcetliket, és írd le azokat a célokat vagy kívánságokat, amelyeket szeretnél elérni a következő hónapban. Légy pontos és részletes. Minden egyes cetlit hajts össze.
Dobáld a cetliket az üvegbe: Tedd a cetliket az üvegbe, s miközben behelyezed, koncentrálj a célodra. Képzeld el, mintha már valóra vált volna.
Díszítsd az üveget: Ha szeretnéd, díszítsd ki az üveget kis kristályokkal, kövekkel vagy más apró díszekkel, amelyek pozitív energiát sugároznak.
Zárd le az üveget: Zárd le az üveget, és helyezd el egy olyan helyen, ahol gyakran látod. Ez az üveg emlékeztetni fog a céljaidra és az álmaidra nap mint nap.
Meditálj és vizualizálj: Szánj minden nap néhány percet arra, hogy meditálj és vizualizálj. Érezd át a sikert és a boldogságot, amit a céljaid elérése okoz majd!

Ez a különleges kis rituálé segít abban, hogy fókuszált maradj. Sok-sok valóra váló álmot kívánok neked!

Jegyezte útmutató a léleknek