Angyali útmutatás: Ikrek újhold, a változásért, a lélek megtisztulásáért.

Lélektisztító időszak.

Új kezdetek. Sorsszerű találkozások.

Kapcsolataink elmélyülhetnek, vagy azon kaphatjuk magunkat, hogy megnyílunk, új kapcsolatokat és embereket engedve be az életünkbe.
Az Ikrek újhold kiválóan alkalmas arra, hogy új lappal induljunk!

Akár ez lehet az idei esztendő legjobb újholdja (mondom lehet!) – Üzlet, kommunikáció, esetleg szerelem? Minden rajtad áll! Hogy „adod el magad”?

A Vénusz, a szerelem és a kapcsolatok bolygója erősen összefonódik ennek az újholdnak az energiáival. 😉 <3

Ez az újhold mély felismeréseket hozhat, ezáltal növekszik a tudatosságunk, s lehetőséget kapunk, hogy produktív új kezdeteket indítsunk az életünkben. (Akár az élet több területén is)
Az Ikrek emlékeztet minket, hogy lényünknek két oldala van, és szükségünk van arra, hogy mindkét oldal harmóniában legyen! Térj vissza ehhez a gondolathoz az Ikrek Újhold idején. Nézd meg, hol és hogyan tudsz egyensúlyt teremteni lényed mindkét oldala között!

Hold nagymama elrejti a fényét, így arra koncentrálhatsz, hogy mibe kezdj bele, vagy hogyan szabadulj meg a régi szokásoktól, mintáktól, helyzetektől, ..
Az Újhold azt mutatja, hogy mindig hatalmunkban áll, mindig van erőnk, hogy újra felkeljünk, ha itt az ideje.
S ne feledd, a legfontosabb a SZERETET!
Indulhat a teremtés, növekedés időszaka!

Öveket becsatolni! Elérkezett a lezárás és az újrakezdés időszaka! /persze ez sem szól mindenkinek! / …Önmunka! … Önfelvállalás!
Tölts magaddal, magadban minőségi időt! Fogadd el önmagadat, szeresd magadat.
Ha mélyen magadba nézel, és hittel, szeretettel elindulsz, akkor megkapod a szükséges támogatást!
Áldás! Forrás Brigi

Megerősítés: Érdemes várni rá!

Szerelmi életedben isteni időzítés működik.

A lelki társaddal való kapcsolat türelmet igényel, mivel sok tényező működik közre. Lelki társad szabad akarattal hozott döntéseit sem te, sem pedig az angyalok nem irányíthatják, amint azt sem, hogy mennyire álltok készen az igaz szerelemre. Ez a lap arra emlékeztet, hogy érdemes várnod erre a kapcsolatra.
Az isteni időzítés egyetemes törvény, amely mindig működik. Ez minden dolog áramlása. Ha megpróbáljuk másokra erőltetni emberi akaratunkat, és kikényszeríteni a történéseket, akkor nem leszünk összhangban a természettel, és akadályokkal szembesülünk. Hasonlóképpen, ha azon idegeskedünk, hogy: „mikor találkozom már a lelki társammal?”, akkor az aggodalom energiáját bocsátjuk ki az univerzumba.

A szerelem angyalai meghallották és megválaszolták a lelki társadért mondott imáidat, és a színfalak mögött azon dolgoznak, hogy elhozzák neked. A te feladatod az, hogy hallgass az intuíciódra, és kövesd még akkor is, ha úgy tűnik, hogy semmi köze a vágyadhoz.

Intuíciód olyan, mint egy vakvezető kutya, aki végigvezet a meghallgatásra talált imák ösvényén. Kövesd a megérzéseidet, és bízz a kapcsolat időzítésében!