Június 4. kedd: Bőség áldásával érkezik a Szerelem az életedbe!

Lezárás és elengedés egy új fejezetet hoz az életedbe.

Ami főként a munkahelyi és a párkapcsolati kérdéseket érinti.

A négyes számmal bőséget és anyagi dolgainkat tudjuk földelni és megteremteni mindazt amire vágyunk.

Tökéletes időzítés.

Eljött a tökéletes pillanat, hogy megérzéseid alapján cselekedj. Az ajtók nyitva állnak, miközben velünk együtt átsétálsz rajtuk.

Ne halogasd, és ne is késleltesd az időt, hiszen már megérett a siker összes előfeltétele. Minden és mindenki melletted áll, támogatva a pozitív végeredményt.

Ez a kártya arra utal, hogy ahhoz, hogy teljes mértékben választ kapj imáidra, először még meg kell tenned bizonyos lépéseket.

Az angyalok azt üzenik, hogy ez a tökéletes pillanat a cselekvésre. ők majd vezetnek téged az úton. Egyes esetekben nem is az a fontos, hogy miként közelítjük meg az adott helyzetet, hanem hogy cselekedjünk, energiát és szándékot fektessünk vágyaink megnyilvánulásába. Amint megtesszük az első lépést a vágyott végkifejlet irányában, az univerzum azonnal segítséggel lát el bennünket.

A lap további jelentései: Cselekedj most azonnal. A helyzet megoldódik, feltéve, ha nem késlekedsz. Hozd meg a döntést. Minden múltbéli akadály azért merülhetett fel, mert az időzítés nem volt megfelelő.

Megerősítő áldás: Vállalkozó.

Az egyéni vállalkozás illik természetedhez és megfelel szándékaidnak. Ha önmagadnak dolgozol, az lehetőséget nyújt arra, hogy jobban tudj hallgatni megérzéseidre és az isteni vezetésre. Mi azok a munkatársaid és csapattársaid vagyunk, akik hűségesen melletted maradnak, minden lehetséges módon biztosítva sikereidet.

Ezt a kártyát azért kaptad, mert nagyon is alkalmas vagy a vállalkozói munkaformára. Megvannak az ehhez szükséges ötleteid, a vállalkozó kedved és az önfegyelmed. Az önbizalomhiány azonban bizonytalanná tesz. Az angyalok biztosítani szeretnének arról, hogy megvan benned minden, ami egy sikeres vállalkozáshoz elengedhetetlen. Az út során vezetni és támogatni fognak téged, és mindaddig biztosítják sikereidet, amíg ennek megfelelően cselekszel.

A lap további jelentései:

A vállalkozással kapcsolatos ötleteid helyesek. Jelenlegi állásodon könnyíthetsz egy cseppet a vágyott vállalkozásod ötletein való merengéssel.

 

Cselekedj a karriereddel kapcsolatosan érkező útmutatás szerint. Teljes mértékben kötelezd el magad új vállalkozásod sikeressége mellett.