Atlantisz Angyalok áldása: Mézeshetek, életöröm, varázslat!

Élvezzétek együtt a boldog szabadságot!

Szerelem Angyalainak áldása.

Ez a lap azt jelzi, hogy szükségetek van egy kis kiruccanásra, hogy tápláljátok a szerelemet. Ennek az üzenetnek a konkrét alkalmazása a kérdező személyen múlik.

Bizonyos emberek esetén a lap üzenete szó szerinti: elutazol az új házastársaddal az esküvőtöket követően. Azok számára, akik már tartós kapcsolatban élnek, ez a lap arról szól, hogy ismét lobbantsátok lángra a tüzet egy romantikus nyaralással. Vonatkozhat továbbá egy új kapcsolat mézesheteire is. Megint mások számára ez a kártya azt jelzi, hogy nyaralás alatt találkoznak majd egy különleges emberrel.

Új szerelem érkezik.

Egy új személy kavarta fel romantikus érzéseidet.

A szerelem angyalai úgy küldték neked ezt a lapot, mint egy Valentin-napi köszöntést. Ez azt jelzi, hogy egy új személy bolygatja fel szerelmi életedet. Talán épp mostanában találkoztál vele, és felkeltette az érdeklődésedet. Ez a lap megerősíti, hogy érzéseitek kölcsönösek és valóságosak voltak, így hát nyugodtan feltárhatod őket, és a szerelem angyalai ennek megfelelően vezetik majd a lépteidet.

Ha már elkötelezett kapcsolatban élsz, természetesen tanácsot kérhetsz az angyalaidtól és esetleg egy szakembertől vagy valaki mástól, akiben megbízol, hogy jobban ráláss az érzéseidre. Noha talán szenvedélyes dolognak hangzik, hogy egy imádód karjaiba rohanj, a viszony miatti bűntudat azonban hamarosan súlyos teherként nehezedik majd rád. Jobb a problémákkal a jelenlegi kapcsolatodon belül szembenézni, amely érzelmi szempontból nyitva hagyta a kapukat valaki más előtt.
Ez a lap azt is jelentheti, hogy hamarosan találkozni fogsz egy új személlyel. Ez esetben a szerelem angyalai arra kérnek, hogy őrizd meg a hitedet, hogy közeleg a szerelem. Megérdemled a szeretetet, és szeretetre méltó vagy! Az angyalok azt az útmutatást adják, hogy legyél éber, mivel sosem tudhatod, mikor érkezik a párod.

Szenvedélyes szerelem.

Engedd meg a szívednek és a lelkednek, hogy dalra fakadjon örömében.

Imáid meghallgattattak, amelyekben nagyszerű szerelemért fohászkodtál.

A kezdet benned rejlik. Hatalmadban áll, hogy feléleszd a szenvedélyt az életedben. Valójában csak te tudod elhozni magadnak, senki más. Ettől a laptól azt az útmutatást kapod, hogy keresd azt, ami nagy örömöt jelent számodra, például egy hobbit, valamilyen ügyet vagy konkrét tevékenységet. Minden, ami lángra lobbantja az örömöt a szívedben, segíteni fog felpezsdíteni a szenvedélyt, és az beáramlik szerelmi életedbe is.

A szerelem angyalai szerint az életszenvedély szükséges annak megalapozásához, hogy szenvedélyt érezz a szerelmi életedben. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben élvezd a jelen pillanatot, és ha ezt valakivel együtt teszed, akkor arra ösztönzöd őt, hogy szerelmi kapcsolatot ápoljon veled.

Ha jelenleg egyedülálló vagy, éld át a szenvedélyt tevékenységeidben és hobbijaidban. És ki tudja? Az ilyen törekvések lehetőséget adhatnak, hogy találkozz egy csodálatos partnerrel, aki osztozik e szenvedélyekben.

Megerősítés: Sokszor épp azért nem vagyunk jól, mert mindenből csak a jót akarjuk. És nem vagyunk elfogadásban azzal, hogy az Élet része …

…a fény is…az árnyék is…
…a könnyű is…a nehéz is…
Nem vagyunk elfogadásban az őszinte érzéseinkkel, úgy ahogy vannak. Mert azt tanultuk, hogy a jó érzések megengedettek, a rosszak nem.
Megtanultuk, hogy milyen helyzetben mit lehet/kell érezni, és ha valami mást érzünk, akkor azt elítéljük magunkban és ennek következtében másban is.
Attól, hogy valamiről úgy teszünk, mintha nem lenne…
….attól még Van.
Attól, hogy valami nem igazodik a megszokott sémáinkhoz…
…még lehet Rendben.

Arról ami van, bármilyen véleményünk is van, attól az ami.
Az Élet nem a véleményekhez, nem az elvárásokhoz, nem az elképzelésekhez igazodik, hanem a saját törvényeit követi.
És mindig őszinte velünk…
….akkor is, ha nem mindig látjuk át a mélyebb összefüggéseit.
Botos Orsolya