Angyali útmutatás nyárra: Sorsfordító változások – és kozmikus erők találkozása!

Nagyon erős napok előtt állunk.

Sorsfordítás ereje.

Itt most nagyon sok minden változik egyidőben nem is akármilyen erővel.

Valóban erővel, mert Mars mind mögött a kezdeményező erő. Valami nagyon beindul. Érezheted már néhány napja, hogy valami nagyon moccan benned. Dolgozik az erő, az energia, az a kérdés ezzel hogyan bánsz. Meg tudod-e tartani, hogy ebbe a hatalmas teremtő erőbe tedd bele mikor az elindul és ezzel lépj egy kozmikusat a földi világodban, vagy hagyod, hogy egy-egy testi történésben kiforrjon és ezzel elszálljon ereje.

Nagy valószínűséggel jönnek szembe helyzetek, ahol ilyen-olyan formában pufogni tudsz, ebbe rakod figyelmedet, ezáltal veszítesz ebből az erőből. Ezek jó dolgok a maguk nemében, mert mutatják mi tud még kiborítani.

Figyeld őket, értsd meg és tudatosan irányítsd magad, hogy ha ki is adtál egy kis gőzt, akkor is elkaptad, mert résen vagy, ezáltal legközelebb már nem rombolsz vele. Minden pillanatban érdemes erre figyelni, mert nagyon tudunk pusztítani vele, de most különösen érdemes odafigyelni rá, mert ha megtartod magadnak, nagyot „robbanthatsz” vele, a legjobb értelemben.

Itt ugyanis most a külső-belső világ kapuja nyílik össze.

Megértheted, hogy a benned lévő láthatatlan erő építi a látható világodat, vagyis nem a külvilág hatása által élsz, hanem te teremted azt. Most jöhetsz rá, hogy valóban képes vagy rá, és az első lépést is megteheted afelé az új világ felé amit élni akarsz. Valamint felismerheted az istenembert, a táltosi erődet, amire lehet te magad sem vagy tudatos.

A táltos a fény benned. Mindegyikünkben ott van a táltos. A táltos egy csoda szép energia, sokkal több mint amire bármikor is gondoltál. Biztos érzed, hogy van benned valami különleges, valami olyan, amelyet nem tudsz igazán megfogalmazni mi az, de mikor azzal foglalkozol, ami felé leginkább húz szíved, akkor ezzel a táltosi erővel dolgozol. Ilyenkor a szemed is máshogy csillan, a dolgok is jobban alakulnak, szebbnek is látod a világodat, mert saját táltosi minőségeden keresztül érzékeled.

Ez ébred. Ebbe kell beletenni most Mars elindító erejét. Ezért kell tudni megtartani az erődet, hogy ebbe helyezd bele, hogy ezen összhatás erejével ezzel a tudatos erővel léphess tovább. Mivel Mars az Angyal csillagaiban jár, mindenhez megkapod az angyali világ teljes támogatását. Itt, most a következő napokban földi világod azon szintjére léphetsz, ahol testben, a téged körülvevő fizikai világban élve, annak részeként, de mégis úgy tudsz élni, hogy már nem hat rád. Ez maga az igazi szintlépés. A rendszer részeként de mégis attól függetlenül élni. Ha ezt megérted mit jelent, akkor érkeztél meg oda. Ez az összhatás ennek lehetőségét hozza el.

Ha figyelsz, összpontosítod erőidet, tudod mikor és mit kell lépned.
Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítő áldás: Csendes elvonulás.

A bőség angyalainak jóskártyái.

Itt az idő elszakadni kicsit a külvilágtól, hogy felismerhesd és feldolgozhasd belső világod igaz gondolatait és érzéseit. Teremts időt magadnak az elcsendesedésre, hogy világosabban láthasd, mi a következő lépés.

Ez a lap most azért talált meg téged, mert tudatni szeretné veled, hogy fejlesztheted az elméd, javíthatod az életed és növelheted a bőség áradását, ha eltöltesz egy kis időt egyedül, csendben, mélyen a gondolataidba merülve vagy meditálva.

A meditáció olyan az elmédnek, mint egy tavaszi nagytakarítás: megtisztítod a kaotikus gondolatoktól, amelyek akadályozzák a bőség megjelenését az életedben.
Úgy tűnik, távol kell lenned egy kicsit az emberektől, hogy meghallhasd a belső hangodat, és a következő lépésedre koncentrálhass. Mi jut eszedbe először, ha az elvonulás szóra gondolsz? Ez lesz a belső igazságod, amely irányt mutat azzal kapcsolatban, amit tenned kell.

Ez a lap néhány esetben azt jelzi, hogy csendesebb környezetet kell teremtened otthon vagy a munkahelyeden. Hallgass például lágyabb zenét, kapcsold ki a tévét és némítsd le a telefonod.