Június 3. hétfő: Meghitt, pozitív beszélgetések ideje, amelyek töltenek és csodával elvarázsolnak!

Most egy kommunikáció kapcsán emelkedhetsz, és bővelkedhetsz minden széppel és jóval.

Karmikus leckéket tudunk általa oldani, és meg tudjuk haladni önmagunkat, amelynek felemelkedés a célja.

Régmúlt karmikus feladataink köszönnek vissza ránk, felidézve a múlt sebeit, múlt fájdalmát. Most meg tudjuk oldani őket, felidézve egy-egy problémát, most feloldódnak olyan események amelyek blokkokat szültek.

Megerősítés: A június hónap energiái támogatják az önmegvalósítást, az önfejlesztést és a személyes növekedést.

Ha ebben az időszakban odafigyelünk az érzelmeinkre és az intuícióinkra, akkor meglehetősen sokat tanulhatunk önmagunkról, és megtalálhatjuk azt az utat, ami valóban boldoggá tesz bennünket.
Júniusban a természet is nagyon aktív és élettel teli. Az állatok szaporodnak, a növények virágoznak, és az emberek több időt töltenek a szabadban.

Az elmélyült figyelem és a belső béke keresése által megtalálhatjuk az egyensúlyt az életünkben. Készülhetünk az új kezdetekre és a változásokra, amelyek előttünk állnak.
Júniusban van a nyári napforduló és Szent Iván éj, a tündérek éjszakája. Minden évben izgatottan várom, mert ez egy olyan időszak, amely lehetőséget kínál az újrakezdéshez.

Szent Iván éjjelén összegyűlnek az emberek a természetben és tüzet gyújtanak, hogy megünnepeljék a termékenységet, az élet megújulását, és a bőséges termést. Egyes hagyományok szerint a tűz tisztító erővel bír, és eltávolítja az emberek bűneit, hogy tiszta lappal új életet kezdhessenek. Ezen a napon a legkiegyensúlyozottabb a fény és a sötétség aránya az évben, és ez lehetővé teszi, hogy az emberek is megtalálják a harmóniát a testük, az elméjük és a lelkük között.

Itt az idő, hogy felismerd, milyen egyedi és különleges vagy. Ne hagyd, hogy mások véleménye vagy elvárásai határozzák meg az életedet. Hagyd, hogy a meleg nyári szellő megérintsen és inspiráljon, hogy felfedezd a valódi énedet és a benned rejlő lehetőségeket.

Merj nagyot álmodni és tegyél a céljaidért! Június legyen az az időszak, amikor elengeded a megfelelési kényszert, és csak magadra koncentrálsz – hiszen te vagy a legfontosabb szereplő az életedben. Jegyezte Farkas Ibolya