Arkangyali üzenet Június első hétvégére: Igen a válasz!

Intuíciód helyes.

Cselekedj tehát annak megfelelően!

Eléggé biztos vagy abban, hogy mit kell tenned a közeljövőben, és ezt a kártyát további megerősítésként húztad ki. Cselekedj bátran! A kártya igazolja, hogy intuíciód pontos, teljes mértékben megbízhatsz benne.

Afeletti örömödet, hogy intuíciód helyes volt, beárnyékolja attól való félelmed, hogy kissé megváltozik az életed. A menny azonban tudatni akarja veled, hogy minden részletről gondoskodott. Minden módon támogatnak, imáid meghallgatásra találnak, a segítség különböző formákban érkezhet hozzád.

Megerősítés: Ma van Advent első vasárnapja.

Bár sokak fejében a karácsony Krisztus születésével forrt össze, valójában ez egy ősi Fényünnep, amely a téli napfordulóhoz kötődik. Ez a Nap visszatérése és a fény születése. Ekkor a leghosszabb az éjszaka, és legrövidebb a nappal.

Ez a belső transzformáció ideje is, az Örökkévaló fényé, az Örökzöld fenyőfa is ezt hivatott szimbolizálni, hogy bevisszük az otthonunkba a lélek örökkévalóságát, megújulást hozva az életünkbe. A fény győzelmi ünnepe a sötétség felett. Addigra megérkezik hozzánk a négy angyal is, meghozva a Hit, a Remény, A Szeretet és az Öröm ünnepét.

Az első angyal advent első vasárnapján érkezik, kék köpenyben, ő a Kék angyal. Ő a Hit üzenetét közvetíti felénk, hogy higgyünk az angyalokban, s hallgassuk meg őket, mert a hangjuk igenis, hallható, s higgyünk a csodákban, az életünkben várható jó fordulatokban. A csoda mint jelenség igenis létezik, a tudomány is elismeri. Amikor már mindent megtettünk, és feladjuk az égnek, s mikor eljön az ideje, sem előbb, sem később megérkezik a csoda.

A kék a torokcsakra színe is, az önkifejezésé, a belső igazságunk kimondásáé.
Fogadjuk szeretettel a kék angyalt a mai napon.
Gyújtsunk kék gyertyát, és gondoljunk rá, amikor meggyújtsuk a gyertyát, és kérjük, hogy adjon számunka egyéni útmutatást is ezen a napon.

Figyeljünk befelé, és legyünk nyitottak, hangolódjunk rá. Ne feledjük, az angyalok a gondolatainkon keresztül kommunikálnak velünk javarészt, tehát ha egy finom szeretetteljes gondolat érkezik gyertyagyújtás után, akkor tudjuk, hogy a Kék angyal érkezett meg hozzánk.
Christine B Lona