Őrangyali védelem alatt állsz! Te és a Családod is…!

 

Őrangyalaid ebben a pillanatban tudatni akarják veled, hogy nagyon szeretnek téged.

Az angyalok szeretete feltétlen és határok nélküli.

Nem vagy egyedül. Ez a kártya olyan, akár egy szerelmes levél, amelyben őrangyalaid azt mondják:

“Itt vagyunk melletted. Sohasem hagytunk el, és soha nem is lennének képesek elhagyni.”

Az őrangyalok szerint megérdemled figyelmüket és segítségüket. Nincs olyan gondolat, szó vagy tett, amellyel eltántorítanád magadtól az isteni segítőket.

Nem ítélnek el, ha hibát követsz el. Az angyalok egyszerűen azért vannak melletted, hogy támogassanak, hogy előrehaladás látszik spirituális utadon, és te is segíthess másoknak!

Csodálatos jóskártyák közül választhatsz, amit az Égiek küldtek Feléd!

Válassz egy lapot az Unikornis mágikus lapjai közül, a háromból csak egyet, ami megszólít, ami szívedhez szól.

S, eljönnek hozzád az Égi Segítők bölcseletei is. Plusz egy bónusz – ajándék üzenettel a végén. Fogadd sok-sok szeretettel a 2024-es első misztikus áldását, amely az Unikornis és az Arkangyali kártyalapok által kel életre!

Első lap: Mihály arkangyal jóslata.

Használd az igazság kardját a világ megsegítésére.

Ez a kártya arra buzdít, hogy az igazság kardját viselő Mihály arkangyalhoz hasonlóan segíts a gyengébbeken. Unikornisod pedig megközelíthetetlen bátorsággal és határozottsággal ruház fel téged.

Megerősítés: Saját erőm tudatában a legjobb akarattal segítek másokon.

Szivárvány hozza el számodra a valódi jólét érzetét.

A felhők mögött ott ragyog a szivárvány.

Ez a kártya egy korszak lezárultát mutatja, és egy új, örömteli és anyagilag sikeres időszak kezdetét jelzi. Vedd észre a közeledő fellendülés előjeleit.

Előnyös eredményekre számíthatok.

Középső lap: Gyógyító erő!

Megvan benned az erő mások megsegítésére és gyógyítására.

Mágikus Unikornis jóskártyája.

Ez a kártya azt jelenti, hogy gyógyerővel rendelkezel, amelyre támaszkodva segíthetsz az embereken és az állatokon. Máris birtokában vagy ennek az erőnek, de idővel még többet tanulhatsz könyvekből, személyes tapasztalatodból vagy tanfolyamok révén.

Ez a kártya arra kér, hogy bízz meg gyógyító képességedben. Mindehhez nem csupán önmagadra kell hagyatkoznod. Gyógyítónak lenni annyit tesz, hogy átengedjük magunkon az isteni szeretet áramát, hadd váljék az emberek, állatok vagy helyzetek javára. Kérd meg angyalaidat, legyenek segítségedre a gyógyító munkában. ők választ adhatnak kérdéseidre, segíthetnek a tanfolyamok megválasztásában, és irányt mutathatnak gyógyítás közben.

Gyógyerődet önmagadon is alkalmazhatod. Minél jobban bízol a szeretetben, annál átütőbbek gyógyító képességeid. Kérd angyalaidat, hogy mélyítsék el hitedet, meglásd, örömmel lesznek a segítségedre.

Harmadik lap: Gábriel arkangyal!

Hívd a tiszta fehér fényt.

Gábriel arkangyal segít tisztázni és megvilágosítani a zavaros helyzeteket, az unikornisok pedig felerősítik ezt a tiszta fényt. Kérd hát meg őket, hogy segítsenek tisztázni egy fontos kérdést, és megtenni a következő lépést.

Tisztában vagyok a következő lépésemmel.
Odafigyeléssel vagyok minden célom iránt.

Figyelj, és meghallod a választ kérdésedre.

Csendesítsd le az elmédben zakatoló gondolatokat, és figyelmeddel fordulj az unikornisok felé. Meglátod, segítenek megtalálni a választ kérdéseidre.

Megerősítés: Ma lecsendesítem a gondolataimat, és figyelek unikornisom tanácsára.

+1 Bónusz bölcsesség az újévre!

Lelki megelégedettség érkezik feléd.

Olyan célokra törekedj, amelyek megörvendeztetik a lelkedet.

Az unikornisok arra emlékeztetnek téged, hogy csakis a lelki elégedettséget nyújtó tevékenység adhat valódi és tartós boldogságot, és segítheti a spirituális fejlődést. Eljött az idő, hogy te is erre törekedj, az unikornisok pedig segítenek neked.

Megerősítés: Azt teszem, ami lelki eléged