Szerelem Angyalainak áldása vasárnapra: Múlt fájdalmai szertefoszlanak!

Kibékülés.

A múltadból valaki visszatér az életedbe.

Ez a lap azt jelzi, hogy egy volt szerelmed talán ismét az életed része lesz. Valószínűleg arról az emberről van szó, akire először gondolsz. Ennek a kibékülésnek az a célja, hogy eljussatok a gyógyuláshoz és a múlt lezárásához, ami után jobban megérted majd magadat, és tisztábban látod a kapcsolati mintáidat is. Emellett felelősséget vállalsz a kapcsolat drámájában játszott szerepedért is, ami felszabadít a megbocsátásra való képtelenség zsarnoksága alól.

A békülések végső soron arról szólnak, hogy foglalkozunk a befejezetlen ügyekkel. Ez a lap azt is jelentheti, hogy megbékélsz egy családtaggal vagy egy baráttal. Minden kapcsolat szent tanulási tapasztalat, légy tehát nyitott ennek a kibékülésnek a leckéire és áldásaira. Végül minden gyógyulás segíteni fogja a szerelmi életedet és világod minden más területét.

Maradj derűlátó, talán ez a legfontosabb a jövőre nézve.

a szerelmi életeddel kapcsolatban!
A pozitív gondolkodás és a hit szerelmet hoz számodra.

A szerelem angyalai azért küldik neked ezt a lapot, hogy emlékeztessenek: komoly befolyással bírsz szerelmi életed minőségére. Ha az utóbbi időben panaszkodtál vagy aggodalmaskodtál, akkor az angyalok azt az útmutatást küldik neked, hogy válts optimistább nézőpontra. Ha a romantikus reményeid többszörösen is meghiúsultak, még akkor is van rá okod, hogy megőrizd a hitet, miszerint az igaz szerelem a tiéd lehet… ha hiszel benne!

Még ma tegyél lépéseket annak érdekében, hogy pozitív módon megjelenítsd azt a szerelmi életet, amelyre vágysz. Akár egyedülálló vagy, akár kapcsolatban élsz, kezdd azzal, hogy vizualizálod, amint szerelmi boldogságban és elégedettségben élsz. Lásd magad előtt és képzeld el, hogy egy csodálatos partnerrel vagy együtt, aki megtestesíti a számodra fontos tulajdonságokat. Képzeld el, hogy ő is nagyra becsül és szeret téged.

Listákat írhatsz és naplót vezethetsz az érzéseidről, reményeidről, vágyaidról és szándékaidról. Emellett készíthetsz egy “álomtablót” is, egy kartonra felragasztva a szerelmi életed céljaival kapcsolatos képeket és szavakat, mondatokat. Minden nap pozitív szándékkal nézz erre az álomtablóra, és kövess minden belső útmutatást, amely arról szól, hogy az álmaiddal kapcsolatban cselekedj.
Pozitív szemléleted fizikailag és energetikailag is vonzóbbá tesz, ami határozottan segíteni fogja önbizalmadat és ezen keresztül a másokhoz fűződő kapcsolatodat is.

Megerősítő áldás: május vége azt üzeni:

Amiről úgy érzed, hogy nehéz megoldani, azzal is szembe kell nézni, mert most könnyebben fogsz rá megoldást találni. Nem az a megoldás, amire most éppen rá vagy görcsölve.

A stressz abból ered, hogy nem bízol Önmagadban.
A dolgok egyik pillanatról a másikra fognak átfordulni.

Új lehetőségek fognak megjelenni, amik a megoldáshoz fognak elvezetni.
Változtasd meg a körülményeket, hogy megváltozzon az életed! Ez a vizsga időszaka sokak számára.
A józan ész parancsa a szívet felülbírálni nem tudja.

Ez az időszak alkalmas lehet számodra az otthonváltásra, új jövedelemforrások megalkotására, s ami a legfontosabb: a párkapcsolatban lévő karmikus elakadások oldására.
Vigyázzanak Rád az Angyalok!
Farkas Ibolya