Heti Angyaltarot és Holdnaptár (május 27-június 2.): Földeld magadat, a jólét és a bőség rád talál…!

Bak holddal indul a hét, ami a munkakezdéshez, új karrier beindításához vezet. A pénzügyi helyzetet is fellendülhet.

A Bak jegyet a Szaturnusz bolygó uralja, ami azt jelenti: karmikus feladatok megoldásához vezet, ami múltbéli hibák és sérelmek kijavításához vezet. Amint ezeket integráltad, és előhoztad, úgy tudod oldani is magadban.

Hétfő este már a Vízöntő jegye kerül előtérbe, az érzelem jelölőjét illetően, ami a szellemi erőnek ad teret. A gondolkodásnak és a tudásnak.

Csütörtökig ebben a magas szellemiségben jár a hold, majd Halakba kerül, ami a Neptunusz bolygó uralma alatt áll, azt jelenti érzékenység a tetőfokára hághat. A lelki dolgok, a párkapcsolati dolgok kerülnek főszerepbe. Negatív oldala a ködösítés és a mismásolás….!

Szombaton-vasárnap a Marsot képviselő Kos jegye váltja a holdat, szenvedélyt – akaraterőt, cselekvőképességet kölcsönöz sok mindenkinek az érzelmi életet tekintve.

A lelki életünkben viharos ingadozások előfordulhatnak, de segítik a tetterőt, és tudatosságot, és azt hogy kimozdíts olyan dolgokat, kövületeket amelyek nem igazán segítik a boldog életet.

Összességében, könnyed hét következik, ahol a hétvége felé érzékenységünk magasfokára hághat, ami lelki életünkre mutat rá. Érdemes megvizsgálni hogy milyen életterületet érint – milyen energiát képviselünk, generálunk általa? Van-e lélek kapcsolódásunk, munkában, magánéletben? Van – e az élet más területén kimutatott érzelmek? Ki merjük nyilvánítani az érzéseinket, azt is ami örömet és azt is ami valaha csalódást okozott.

Megerősítés: Tökéletes időzítés!

Ez a megfelelő pillanat az előrelépéshez.

Tudni szeretnéd, mikor teljesül a vágyad, vagy melyik a legjobb pillanat a változtatásra.

A válasz: most. Az univerzális energiák tökéletesen összehangolódtak és kaput nyitottak neked, amelyen könnyen átléphetsz. Ez az egyik olyan alkalom az életben, amikor minden úgy megy, mint a karikacsapás, és minden arannyá válik a kezedben – használd ki az isteni időzítést, és lépj. Ezen a ponton minden további előkészület halogatásnak számít. Egyszerre egyet lépj, és haladj előre ma!

Születésnap titka.

Kérdésedre a válasz egy fontos születésnapban rejlik.

Azért húztad ezt a lapot, mert a születésnapod vagy életed egy fontos szereplőjének születésnapja döntő fontosságú a kérdés megválaszolása szempontjából. Talán találkozol majd egy különleges emberrel egy születésnapi bulin, vagy elhunyt szeretteid egyike az égben a te születésnapodat vagy a sajátját ünnepli. Ez a lap azt is jelezheti, hogy az esemény, amire vágysz, a következő születésnapodig bekövetkezik.

Ez a lap kifejezetten neked szóló jelentését illeti, bízz az első gondolatodban vagy az érzésedben, mert erőteljes üzenetet jelentenek.