Angyali üdvözlet hétvégére (május 25-26.): Törlés, kihúzás, érvénytelenítés!

Csak pozitív szavakat és gondolatokat használj, mivel a szavak és gondolatok gyorsan formát öltenek.

Kérd az angyalokat, hogy töröljék a múltbéli negatív gondolkodás hatásait.

Az utóbbi időben előfordult-e, hogy panaszkodtál vagy aggodalmaskodtál?

A külső körülmények vagy az emberek áldozatának tekinted magad? Ez a kártya azt jelzi, hogy eddig negatív megerősítéseket használtál önmagad és helyzeted jellemzésére.

Az angyalok arra kérnek, hogy légy tudatosabb azzal kapcsolatban, amit mondasz, gondolsz vagy írsz magadról. Azok a szavak, amelyeket a múltban választottál, akadályoztak, de szerencsére ez a korlát abban a pillanatban eltűnik, amint pozitív szavakat választasz. Talán a koffein, a nikotin, a cukor vagy más élénkítő szerek okozták, hogy gondolataid aggodalommal terhelve száguldoznak.

 

Az angyalok segíthetnek, hogy csökkentsd vagy megszüntesd az élénkítő szerek iránti sóvárgásodat. Ez megnyugtatja és kiüríti elmédet, hogy tudatosan olyan szavakat választhass, amelyek inkább a vágyaidat írják le a régi félelmek helyett.

Megerősítés: Jupiter a Plejádokban!

Nagyon erős héten vagyunk túl, hiszen a Nap végigment a Plejádok csillagbirodalmán, Vénusz lement az Algol csillaghoz, majd végigszaladt szintén a Plejádokon, közben volt egy Bika-Skorpió csillagaiban kiteljesedő Telihold, ami meghozta ennek a szellemi vezetésnek a földelését, a gyökereket, saját belső erőd felismerését, melyből táplálkozol. De ha belegondolunk, egy nagyon erős hónapon vagyunk túl, hiszen Jupiter-Uránusz 2024. április 21-i együttállása óta más szellemiségben vagyunk, nem lehet nem észrevenni azt a más perspektívát, más szemléletmódot, mely alakítja világunkat.

Múlt héten szombaton – 2024. április 18-án – kaptunk ehhez egy tökéletes napot azzal a Nap-Jupiter és Vénusz-Uránusz egyidejű együttállásaival, mely során valahogy minden annyira, de annyira egyben volt, akkor ott valóban a mennyei paradicsom állapotát lehetett megélni egy teljesen átlagos napon, vagyis ennek az újnak már a kézzel fogható első tapasztalásait. Még mindig valahogy csak energiában, de már érezhetően a testiségben.

Ezen a héten hozzákaptad ehhez az iránymutatást, mely azon a csodanapon megmutatott tökéletes világnak a megteremtéséhez vezet. Ennek a lényege a belső felismerés volt. És a kulcs, hogy hogyan telt a heted, vártad-e mások vezetését az írásokkal, vagy csak megélted az energiákat. Minden napra jutott valami nagyon erős hatás, melyről lehetett volna írni, de most a lényeg nem az volt, hogy írjunk róluk, hanem hogy megéld. A belső utazás volt a lényeg, a megélések, a belső erők és a felső vezetés követése, hogy észrevedd mindezt.

Nagyon erős most a teremtés, ha tudod tartani a fókuszodat, és nem a külvilágra helyezed figyelmed, legyen az a jelenben nagyon erős politika, vagy mások végtelen mennyiségben és minőségben cikázó gondolatai, hanem befelé figyelsz, rátalálsz saját iránymutatásodra.
És Jupiter még nem is lépett be a Plejádokba. Érdemes tényleg saját szellemiségedre figyelni merre terel, hogy mit olvass, mihez nyúlj, hogyan változtass eddigi rutinodon.

Figyelj, mert mutatja magát, ami igazán fontos. És lehet, hogy a múltból hoz valamit, amivel anno már elkezdtél foglalkozni, de lehet akkor még nem volt itt az ideje. Akármi is az, tudni fogod. És tényleg tudni fogod.
Tóth Gabriella Csillagtenger