Telihold a Nyilasban + 10 M teremtő nap mágiája: A Szerencséd kovácsa Te magad vagy!

Csütörtök egésznap hatalmas energiákban bővelkedünk: Telihold + 10 M teremtő nap kettős tánca ez, mi lesz ebből, mi szövődik, Te gondolataid szabják meg.

Te vagy az életed forgatókönyv írója, Neked kell túljutni mindenen,  a nehézségeket magad mögött tudhatod. Könnyű szerrel túljuthatsz most mindenen, ami már nem odaillő az életedben!

Egy tízmilliószoros nap, ami egyúttal egy telihold is, ami még különlegesebb energiát kölcsönöz a napnak, mivel megsokszorozza a teremtő erőinket. Éljük át tudatosan!

Ehhez vedd fontolódra az alábbiakat.

A tízmilliószoros napok a buddhista hagyományban kiemelkedő jelentőségű események, amelyek évente négyszer fordulnak elő. Ezek a napok különösen kedvezőek a spirituális szertartásokra, mert úgy gondolják, hogy az ezen a napon végzett cselekedetek – legyenek azok pozitívok vagy negatívak – tízmilliószoros erővel hatnak vissza az egyénre.

A buddhista tanítások szerint a tízmilliószoros napokon végzett meditációk, mantrák, imák és jótettek különösen erőteljesek és mély hatást gyakorolnak a tudat fejlődésére. Az ilyen napokon végzett tudatos cselekedetek segítenek tisztítani a karmát, erősítik az együttérzést és növelik a belső békét.

A telihold energiája fokozza a spirituális gyakorlatok hatékonyságát, mivel a holdciklus ezen pontján a tudat és az érzelmek is fokozottan nyitottak a változásra és a megújulásra. Ezt érdemes meglovagolni.

A tízmilliószoros napok arra emlékeztet minket, hogy minden cselekedetünk jelentős hatással bír, és arra ösztönz bennünket, hogy erősítsük meg elkötelezettségüket a helyes gondolkodás, a helyes beszéd, a helyes cselekvés és nem utolsósorban a spirituális növekedés iránt, valamint hogy az élet minden pillanatát kellőképpen értékeljük és minél tudatosabban éljük át.

A spirituális növekedés az egyén belső fejlődésének folyamata, amely során mélyebb megértést és kapcsolatot alakít ki önmagával, másokkal, a világegyetemmel és a transzcendenssel. Véleményem szerint ehhez elengedhetetlen a kellő önismeret, a megfelelő empátia, illetve érzelmi intelligencia, a belső béke, a karma tudatos tisztítása, a magasabb rendű célok kitűzése és elérése, valamint a magasabb rendű Énünkkel való kapcsolat. Mindezeket a spirituális lépcsőfokokat mindenkinek a maga ütemében, egyéni formában kell(ene) realizálnia.

Javaslom, meditáljunk együtt a mai napon is – nappal és éjszaka egyaránt –, hogy ezáltal is szebbé és jobbá váljék a világ.
Boldog napot!
Száraz György

Megerősítés Telihold napjára: Elengedés!

Azrael arkangyal jóslata.

Egy szakasz, vagy helyzet vége. Spirituális átalakulás. Ideje továbblépni.

Ez a kártya azt jelzi, hogy ideje az előrelépésnek, mivel ez a terv, vagy életednek ez a szakasza beteljesült. Nincs már haszna a maradásnak. Ehelyett rázd le a régit, és üdvözöld az újat. Talán megkönnyebbülsz ettől a végtől, vagy szomorúságot érzel. Bármilyen úton, de itt az ideje elhagyni, amit már kinőttél. Hagyj időt, hogy életed ezen változásához alkalmazkodj. Nem szükséges fejjel előrerohani. Légy kedves magadhoz a változás periódusában, és keresd a család, a barátok támogatását.

Egyéb jelentések: Váratlan pozitív változások. Szembenézés a félelmekkel. Kapcsolatok átalakulása. Spirituális fejlődés.

Azrael arkangyal gyógyítja a szívedet, ha a változások és a veszteségek fájdalmat okoznak. Hívd őt, hogy segítsen félelem nélkül haladni előre, és hogy elhagyhasd a múltat.

Megerősítés 10 Milliószoros teremtő napra: Megújulás!

Jeremiel arkangyal jóslata.

Áttekintés és értékelés. A tények előnyös értékelése. Ideje új irányba haladni.

Az angyalok azért küldik ezt a kártyát, mert vagy egy befejezéshez, vagy egy útkereszteződéshez közeledsz, ami fontos változásokat fog hozni. A kártya jelzi, hogy itt a megújulás ideje. Gondosan ítéld meg az életedet, és hozz szilárd döntéseket. Várakozz könnyedén, tudd, hogy jól felkészültél. Jogi ügyletek számodra kedvezően alakulnak, emellett iskolai vizsgák, tesztek is sikeresek.

Egyéb jelentések: Karrier, vagy munkahely változtatás. Fontos döntéshozatal. Más irányba tartani. Új kezdet.

Jeremiel arkangyal segít neked, hogy tisztán dönts egy közeledő változásról. Tölts egy kis időt egyedül egy papírral és tollal, és kérd őt, hogy segítsen átnézni, mit kell átalakítani, gyógyítani és felszabadítani.