Május 23. csütörtök: Telihold a Nyilasban, rajtad és gondolkodásodon múlik a Szerencséd!

A Telihold egyfajta elengedést és lezárást mutat, generál.

Felszabadulás érzését tapasztalhatod a nap végén, ha kellőképpen elfogadsz egy negatív történést és helyzetet az életedben, és hagyod hogy saját maga haladjon az úton, mint egy folyó.

Nem ellenkezel és nem szegülsz ellen, hanem hagyod saját maga sodrásában haladni, ez lehet egy munkahelyi elakadás, egy rossz-negatív párkapcsolat, vagy pusztán nehézkes családi karma, stb… Rajtad áll mennyire vagy őszinte, és mersz szembenézni a problémákkal? Mennyire mersz megnyílni a sötétebb oldalad felé? Mennyire tudsz őszinte lenni magadhoz majd másokhoz is?

Ez a Telihold Önmagadról szól, a fényes és a sötét oldaladról egyaránt.

Ez a Telihold megmutatja hol kell változni és hol kell elengedést gyakorolni, mely életterület szomjazik az átalakulásra, a gyógyulásra, lehet a lelked? Lehetséges a szellemi erőd? De az is lehet fizikálisan vagy lefáradva attól a sok – sok negatív hatástól ami ért. Ez lehet pénztelenség, egy olyan kapcsolódással a másikkal amiben már nem vagy boldog, vagy egyszerűen nem vagy önmagad, vagy épp az van, nem is tudsz önmagad lenni….? De lehet családi kapocs, amely már nem hoz felszabadulást, szabadságot, mert épp béklyóban és rabságban tart Téged? Számtalan eset, helyzet lehet ami változást kíván, átalakulást enged ahhoz boldog és felszabadult légy! Neked kell tudnod ez mely életterület. Most ehhez nyújt segítséget, felismerést a mostani Telihold.

A Jupiter bolygó uralma alatt álló Nyilas jegy, tüzes minőség, amely kalandok, életöröm és szerencse jegye, a vidámság és az öröm mindig velejárója. Ezért most úgy tudod legjobban megvizsgálni, hogy mely életterület kívánja a változást, amiben nincs életöröm, jókedv, és jólét, bőség érzése? Ez a legegyszerűbb módja annak tisztán lásd a valódi helyzeted….

Nyílj meg a világnak, és a világ is megnyílik feléd. Nyílj meg a kapcsolatrendszerednek, és a kapcsolataid is jobban kitárulkoznak irányodba. Öleld át a világot, a világ is pozitív jóléttel viszonozza azt, hogy megnyílsz, megnyitod a szívedet az Égiek felé.

Megerősítés: Telihold napjára:

Legyél olyan ember, aki nem fél kétszer megkérdezni valakitől, hogy jól van-e, amikor azt mondja, jól van, de látszik rajta, hogy nem.

Legyél olyan ember, aki mosolyog másokra akkor is, mikor nem mosolyognak rá vissza.
Legyél olyan ember, akire vágytál akkor, amikor senki nem volt ott neked.
Legyél olyan ember, aki egyedül is bátran kiáll az igazságért.

Legyél ilyen ember, mert sok ilyen emberre van szüksége a világnak.