Angyali üdvözlet szombat éjszakára: A 18-as szám erejével tudsz emelkedni…!

S, felülkerekedni a problémákon. A mostani hétvége pozitív energiákkal támogatja mindezt.

A szellemiség, tudatosság tartozik hozzá, s nem utolsó sorban, lezárás és elengedés folyamata.

Ez a nap nyomatékosít arra, hogy bármilyen elengedést, és lezárást indíts, generálj: nyugodt és tiszta szívvel… Valamit a múltból hozott fájdalmakon tudj enyhíteni, ami már nem szolgálja az egészséges életet, sőt inkább romló és toxikus hatással bír.

A hétvége, és a Pünkösd Misztériuma segít elengedni minden rosszat, ami eddig gátló hatással volt az életünkre, és kapcsolati rendszerünkre egyaránt. Most felszabadulást hozhat a hétvége. Sokak számára béklyóból való szabadulást.

Adj esélyt a kapcsolatodnak!

Dolgozz a kapcsolatodon!

A szerelem angyalai úgy látják, hogy érdemes erőfeszítéseket tenned a kapcsolatod érdekében. Bár lehetnek problémák, ezek feldolgozhatók és gyógyíthatók. El kell kötelezned magad a kapcsolat mellett, a legnagyobb esélyt biztosítva a siker számára. Így legalább, ha esetleg véget vetsz a kapcsolatnak, tudni fogod, hogy mindent megtettél érte. Azt is megérted majd, milyen szerepet játszottál a kapcsolat dinamikájában. Ily módon elkerülöd, hogy a jövőben hasonlóan fájdalmas helyzeteket vonzz.

Azért kaptad ezt a lapot, mert van remény a kapcsolatod számára.

A szeretet még mindig él! Ilyenkor talán az a legjobb választás, ha felkeresel egy szakembert, aki beazonosíthatja a rosszul működő területeket, és mindkettőtöket egészségesebb irányba terelhet.

Megerősítő áldás: Bizalom!

Ez a helyzet hitet követel tőled

Kérdésedre reagálva a szerelem angyalai arra kérnek, bízz abban, hogy minden pontosan úgy van, ahogyan lennie kell. Ne tetézd a helyzetet félelemmel, ami csak drámát és negativitást szül! Az angyalok ehelyett azt kérik, hogy engedd át nekik az aggodalmaidat.
Jelenlegi helyzeted azért alakult ki, hogy áldásokat és személyes fejlődést hozzon számodra, és ahhoz a gyönyörű, romantikus szerelemhez vezessen, amelyre oly mélyen vágysz, és amelyet megérdemelsz. Amint követed az utadat, bízz benne, hogy az a megfelelő irányba vezet.

Hited megemeli energiaszintedet, ami pozitív tapasztalatokat és embereket vonz (szerelmes társadat is beleértve). Ez valóban olyan helyzet, ahol hittel minden lehetséges.