Szerelem Angyalainak jóslata tavaszi reggelekre: Hagyd, hogy a barátaid segítsenek!

Kérd és fogadd el mások támogatását!

A szerelem angyalai más embereken keresztül segítenek neked, amennyire ezt megengeded.

Ez a lap azt jelzi, hogy készségesebben kell útmutatást kérned, különösen a szerelmi életeddel összefüggésben. Például beszélj az érzéseidről, a reményeidről és az álmaidról, majd hagyd, hogy mások segítsenek. Talán támogatást ajánlanak, de az is lehet, hogy ismernek maguk körül valakit, aki ideális lehet számodra.

Ez a lap azt jelzi, hogy javadra válna, ha minőségi időt töltenél a barátaiddal. Amennyiben jelenleg kapcsolatban élsz, megújítja az életerődet, ha rendszeresen kirándulsz jó barátaiddal. Amennyiben pedig Esküvő
Ebben a helyzetben benne foglaltatik az esküvő lehetősége.

Egy közelgő esküvő miatt húztad ezt a lapot (legyen szó akár a sajátodról, akár valaki máséról). Azért kaptad ezt a kártyát, mert a házasság szerepet játszik a kérdésedre adott válaszban.

Bizonyos emberek számára ez a lap megerősítheti, hogy házasságot fognak kötni, és azt kéri, hogy őrizzék meg a hitüket, és továbbra is élvezzék az életüket a jövőbeli családi állapotuk miatti aggodalmaskodás nélkül. Mások számára ez a lap azt jelzi, hogy találkoznak majd egy fontos emberrel egy közelgő esküvőn, vagy olyasmit élnek át azon az esküvőn, ami egy új szerelemhez vezet. Emellett a szüleid házasságát is jelképezheti, és azt, ahogyan az a kapcsolatokról szóló érzéseidet és hiedelmeidet befolyásolta.

Néhány esetben ez a lap arra kér, hogy vizsgáld meg jelenlegi és múltbeli házasságaidat, és mérlegeld az érzéseidet szíved és kapcsolatod gyógyításának szándékával. Talán eljött az ideje, hogy igénybe vegyétek egy házassági tanácsadó segítését, hogy mindketten megérthessétek az érzéseiteket.

Egyes esetekben pedig ez a lap egy házasság végét is jelezheti. Ilyenkor az angyalok minden érintettet támogatnak, amint megértitek a tapasztalatokat, és a szívetek ismét készen áll arra, hogy szeressen. Ha egyedülálló vagy, akkor viszont kimozdít és friss energiával tölt föl, ha időt töltesz ezekkel a különleges emberekkel. Az is lehetséges, hogy a barátaid bemutatnak egy csodálatos embernek.

Bizalom, a kulcs.

Ez a helyzet hitet követel tőled

Kérdésedre reagálva a szerelem angyalai arra kérnek, bízz abban, hogy minden pontosan úgy van, ahogyan lennie kell. Ne tetézd a helyzetet félelemmel, ami csak drámát és negativitást szül! Az angyalok ehelyett azt kérik, hogy engedd át nekik az aggodalmaidat.

Jelenlegi helyzeted azért alakult ki, hogy áldásokat és személyes fejlődést hozzon számodra, és ahhoz a gyönyörű, romantikus szerelemhez vezessen, amelyre oly mélyen vágysz, és amelyet megérdemelsz. Amint követed az utadat, bízz benne, hogy az a megfelelő irányba vezet. Hited megemeli energiaszintedet, ami pozitív tapasztalatokat és embereket vonz (szerelmes társadat is beleértve).

Ez valóban olyan helyzet, ahol hittel minden lehetséges.