Atlantisz Angyalok üzenetei tavaszi estékre: Aphrodité, a belső erő hírnöke. Elhozza a megváltást!

Ébredj rá a benned élő istennőre a tánc és az önmagadról gondoskodás segítségével. Becsüld meg isteni lényedet.

Aphrodité valódi üzenete, ami a lelkedig hatol:

Engedd, hogy női bölcsességed és szépséged felszínre bukkanjon. Tartsd becsben erejét és jelentőségteljességét. Nem számít, hogy női vagy férfitestben élsz-e, belső nőiességed mindenképpen gondodat viseli, s intuitív módon vezet téged. Itt az ideje, hogy ráébredj ragyogásodra, viseld gondját és ünnepeld női oldaladat.

Aphrodité a szenvedély és a szerelem görög istennője, akit a Vénusz bolygóval hoznak összefüggésbe. Nevének jelentése: “tajtékból született”, mivel a legenda szerint apja, Uranosz kasztrált nemi szervéből fogant, amelyet az óceán habjaiba vetettek. Ezért Aphrodité a szégyenérzet nélküli női szexuális energiát képviseli.

Coventina, a megtisztulás jegyében.

Itt az ideje méregteleníteni a testedet és megtisztítani az elmédet.

Ez az üzenet segítséget szeretne nyújtani, nem pedig támadás vagy kritizálás. Szervezeted telítődött salakanyaggal a durva kemikáliák felhalmozódása miatt; a kellemetlenségek oka pedig lelkedben található. Semmibe vetted tested számtalan jelzését és sikolyát, amellyel a folyamatos szennyeződés bevitelét akarta leállítani. Energiaszinted is alázuhant, és sokkal kevesebb örömben is van részed.

 

Most már ne törődj ezekkel a múltbeli történésekkel, hiszen a megoldás itt és most a kezedben van! Amint meghallod ezt az üzenetet, egy percet se tétovázz, s tedd meg az előkészületeket! Nagyon figyelj oda elméd tartalmára és a beszédedre egyaránt, mivel kigondolt és kimondott szavaid jelentik a diétát, amely támogat vagy akadályoz téged. Válaszd az egyszerűséget, és megígérhetem, hogy javadra változol!

Coventina a vizek – az óceánok, tavak, patakok és folyók – nagy erejű kelta istennője. Ő védelmezi a vizeket és lakóikat, s boldogan ad isteni feladatokat a környezetvédelemmel kapcsolatban, ha kéred. Neki szentelték a bűvös forrásokat, és még ma is élő szokás, hogy pénzérméket dobunk a vízbe, miközben kívánunk valamit. Coventina az, aki ezeket a kívánságokat teljesíti. Mivel a testünk elsősorban vízből áll, Coventina segít a fizikai szint megtisztításában. Emlékeztet minket, hogy a megtisztuláshoz hozzátartozik a pozitív gondolkodás és önkifejezés is, ami erővel tölti föl testünket és életünket.

Megerősítő áldás:

Az ember utólag döbben rá, mennyi csoda mellett ment el. Utólag jön rá, hogy elfelejtett szeretni. Utólag, hogy boldog volt, s észre sem vette. Utólag, hogy nem is figyelt a másikra. Utólag, hogy elfelejtett jónak lenni hozzá.

Utólag, hogy kár volt őt nem szeretni. Kár volt unni, aminek örülni is lehetett volna. Kár volt “természetesnek” tartani, hogy a kutyusod lihegve nézett rád, egy angyal szeretetével – amíg élt.

Utólag jövünk rá, amikor már nem lehet visszacsinálni semmit, hogy elkótyavetyéltük vaksággal, süketséggel, és közönnyel az életünket. Rossz szemmel néztük.

Minden beszélgetésed, minden találkozásod, minden futó pillanatod lehet kisbetűs, zavaros, unalmas esemény, amelyen túl akarsz lenni – és lehet életed Nagybetűs csodálatos története is.
Ha a szíveddel nézel.