Angyalkártya újhold éjszakájára: Tetteink következménye, kilépés az önszabotáló programokból!

Az utóbbi években óriási fejlődésen mentünk keresztül, és mindannyian megtapasztalhattuk, hogy az élet bizony egy hosszú utazás, amely tele van kihívásokkal, ugyanakkor lehetőségekkel is.

A látszólagos nehézségek sok esetben egy új, sokkal szabadabb és boldogabb élet kezdetét jelentik, ha hajlandók vagyunk felismerni a régi, elavult mintákat, amik irányítottak bennünket.

A mai újhold energiája arra emlékeztet bennünket, hogy ne feledjük: minden tettünknek következménye van, és a jelenben tapasztalt nehézségek a múltunk (akár előző életeink) eredményei lehetnek. Lehet, hogy régóta érzed, mintha bolyonganál egy nagy labirintusban, és nem találod a kiutat. Ez azt jelenti, hogy beleragadtál az ismétlődő mintákba, és az életed nem hozta meg számodra a várt szabadságot és boldogságot.

Az újhold most lehetőséget ad, hogy egy magasabb perspektívából tekints a saját sorsodra és önmagadra. Ideje rálátni az önszabotáló programokra, és kilépni ebből a karmikus labirintusból. Ez magában foglalja a belső konfliktusok, a félelmek, a korlátozó hiedelmek felfedezését és átalakítását. A belső munka során szembesülünk a múltbéli sebekkel, megengedjük magunknak a gyógyulást és megtanuljuk elfogadni és szeretni önmagunkat. Ez a folyamat segít megtisztítani a karmikus terheket és megnyitni az utat a szabadság és a boldogság felé.
A szeretet és a megbocsátás kulcsfontosságú szerepet játszik ebben. Amikor megtanuljuk szeretni önmagunkat és másokat, képesek vagyunk elengedni a haragot, és a múltbéli sérelmeket. A megbocsátás felszabadító erővel bír, és lehetővé teszi számunkra, hogy megszabaduljunk a korábbi cselekedetekből fakadó terhektől. A szeretet és a megbocsátás segít újraírni a sorsunkat és átlépni a karmikus labirintus falait.
Ahogy haladunk az úton, megértjük, hogy mindenki sorsa teljesen egyedi. Az egyéni tapasztalatok, megértések különbözőek lehetnek, és nincs egyetlen helyes út vagy megoldás. Ezért kulcsfontosságú, hogy legyünk nyitottak, és figyeljünk a belső vezettetésre.

Most sokkal könnyebben ráérezhetünk, hogy merre van a boldogságunk útja. Könnyebben engedjük el a terheket, és a hitünk is növekszik. Egyértelműbb lehet számunkra, mit is akarunk valójában az élettől, és bizony sokkal közelebb kerülhetünk az álmainkhoz. Éppen ezért fontos, hogy ismerd meg önmagad! Ez a kulcs mindenhez!

Állj kérlek a tükör elé, nézz a saját szemedbe, láss a lelkedbe! Beszélgess önmagaddal:
-Drága Belső Énem! Annyira szeretném megérteni és elengedni az önszabotáló mintákat az életemből!
-Az első, amivel érdemes foglalkoznunk, az az önbecsülés hiánya. Gyakran alábecsülöd a képességeidet és félreértelmezed a sikert, és ez megakadályoz abban, hogy teljes mértékben kihasználd a potenciálodat. Ünnepelj meg minden apró eredményt, és légy büszke magadra! -mondja a Belső Éned.
-Köszönöm, ezt fogom tenni. Mire figyeljek még?

-Egy másik karmikus minta a múltból az elkötelezettség hiánya. Gyakran hajlamosak vagyunk késleltetni, halasztani vagy megszakítani a folyamatokat az életünkben. Ez akadályoz bennünket abban, hogy hosszú távú sikereket érjünk el és kitartóan kövessük az álmainkat. Be kell vezetni új szokásokat, melyek támogatják a céljainkat, és körbevenni magunkat olyan emberekkel, akik inspirálnak és segítenek bennünket álmaink útján.

-Azt hiszem, hogy értem és azonosulni tudok ezzel. Van még bármi, amire felhívnád a figyelmemet?
-Igen, van még egy fontos dolog, ez pedig az önkorlátozás. Gyakran félünk a változástól és a kudarctól, így nagyobb biztonságban érezzük magunkat a megszokott, bár korlátokkal teli környezetben. Beleragadunk a kényelmi zónába. Ezt fontos lenne felismerni és elkezdeni apró léptékben a változást.

-Köszönöm, erre fogok törekedni. Úgy érzem, fontos lenne megerősíteni az önmagamba vetett hitemet.
-Pontosan így van. Ez egy hosszú folyamat, így arra kérlek, légy türelmes! Minden apró felismerés és változás rendkívül értékes, ezt ne feledd! És a szürke hétköznapokon is emlékezz rá, hogy mindig van lehetőségünk a változásra és a növekedésre. Bízz a belső bölcsességedben és ne feledd, hogy minden rajtad áll! Képes vagy rá!
-Így legyen!

Guzsik-Mohácsi Viktória (forrás)

Megerősítés: Bika Újhold 2024.05.08.

Önmagunkhoz való visszatérés! Tudatosan működő ÚJ ÉN!

Tudatos JELEN-LÉT!

Egyre fontosabbnak érezhetjük, hogy lelassítsunk, leföldeljük az energiánkat, és időt szakítsunk a csendre.
Sok minden változott és változik körülöttünk, ám ez az újhold most lehetővé teszi számunkra, hogy újra egyensúlyba hozzuk lényünket és újra összekapcsolódjunk a könnyedség állapotába.

Anyagi és érzelmi szükségleteink előtérbe helyezése.
Végre egy kis nyugi, … mély levegő … kifúj …
No nem mindenkinek …

Hiszen különböző energiaáramlatok jönnek. De a legtöbbünk számára előnyös lesz, ha ráhangolódunk az Bika újhold által kínált földelt, stabilizáló rezgésekre; összpontosítunk, gyökeret eresztünk, tengelybe hozzuk önmagunkat.
Gondoljuk át mi a fontos számunkra, mit helyezünk előtérbe az életünkben?
Lassítsunk! találjuk meg az örömöt. Szakítsunk időt arra, hogy „csak úgy” élvezzük az Életet. <3

Hold nagymama elrejti a fényét, így arra koncentrálhatsz, hogy mibe kezdj bele, vagy hogyan szabadulj meg a régi szokásoktól, mintáktól, helyzetektől, ..
Az Újhold azt mutatja, hogy mindig hatalmunkban áll, mindig van erőnk, hogy újra felkeljünk, ha itt az ideje.
S ne feledd, a legfontosabb a SZERETET!
Indulhat a teremtés, növekedés időszaka!
Öveket becsatolni! Elérkezett a lezárás és az újrakezdés időszaka! /persze ez sem szól mindenkinek! / …Önmunka! … Önfelvállalás!

Tölts magaddal, magadban minőségi időt! Fogadd el önmagadat, szeresd magadat.
Ha mélyen magadba nézel, és hittel, szeretettel elindulsz, akkor megkapod a szükséges támogatást!

Forrás Brigi (Rezsoanyu)