Mihály Arkangyal jóskártyája újhold hajnalára: Válassz a lapok közül egyet! Az égiek megváltást ígérnek.

 

Húzz egy lapot, a háromból, kiderül mit hozhat el számodra az új esztendő!

Választások az újév fontos döntései után születnek, amelyek lehet megváltoztatják az életedet!

Létezik egy másik út is.

Kérd az unikornisodat, hogy segítsen megtalálni.

Több lehetőség közül választhatsz, az unikornisok pedig a számodra legkedvezőbb megoldás felé terelgetnek téged. Ha odafigyelsz az ösztönzésükre, boldogságban lesz részed.

Az unikornisokra hallgatva ma bölcs döntéseket hozok – ez is lehet az év jelmondata. Most Mihály Arkangyal hozza el mégis az év első mágikus lapjait:

Első lap: Harmónia.

A konfliktus megoldódott. Tudd, hogy megérdemled a békét és a boldogságot. Fogadd hát hálával.

Isten gyermekeként békeszerető vagy. A kártya azt jelzi, hogy hamarosan harmóniában fogsz élni. Ne nézz többé görbén a dolgokra, hanem hagyd, hogy őrangyalaid szemével láss. Így a felszín mögött mindenkiben megtalálhatod a szeretet és a fény ragyogását.

Ha angyalszemmel látod már a világot, te magad is földangyallá válsz, és csodás gyógyulások mennek végbe körülötted.

Ne viszálykodj többé, hanem mutasd fel másoknak is ezt a tiszta és új igazságot.

Második lap: Gyógyítás.

A helyzet, amely annyi gondot okozott, javulni kezd. Természetes gyógyító vagy, gyógyító gondolataid megvalósulnak.

Bizonyos helyzetek, amíg nem engeded el őket teljesen, nem javulhatnak meg, s a gyógyító fény nem tud belépni az életedbe. Aggodalmaid hamarosan szertefoszlanak a kártya szerint, mert a gyógyulás már végbement. ahhoz azonban, hogy ezt felfoghasd, arra kell összpontosítanod, hogy “minden tökéletes isteni rendben halad”, ahelyett, hogy azt keresnéd, amivel gond van.

Természetes gyógyító képességekkel vagy megáldva. A kártya azt szeretné, ha hinnél benne, hogy rajtad keresztül Isten munkálkodik, mivel te magad is egy gyógyító földangyal vagy. Minden helyzetben, ahol gyógyításra van szükség, a szeretet gondolatait áraszd magadból. Képzeld el, hogy a helyzet már meg is oldódott, majd köszönd meg Istennek a gyógyulást, és engedj át mindent az angyaloknak. Gyógyító munkád sok-sok életre van komoly hatással.

Harmadik lap: Figyelem!

Folyamatosan beszélgetsz az angyalaiddal, s a tőlük kapott ismeretek valóban igazak. Bízz bennük!

Ezzel a kártyával az angyalok elismerésüket fejezik ki figyelmed iránt. Gondolataidon, érzéseiden, álmaidon látomásaidon, belső hangodon és felismeréseiden keresztül visszatérő üzeneteket kapsz. Figyelsz-e ezekre az üzenetekre? Megbízol-e bennük? Követed-e őket?

Ha arra érzel késztetést, hogy felhívj valakit, elmenj valahová, vagy hogy elolvass egy könyvet – feltétlenül kövesd ezeket az útmutatásokat. Az angyalok arra kérnek, hogy add át nekik az isteni útmutatással kapcsolatos kételyeidet.

Tudd, hogy tényleg a mennyel beszélgetsz, és élvezd a társalgást.