Szerelem Angyalainak áldása csütörtök estére: Először önmagadat szeresd!

Önbecsülésed hatására megnő a vonzerőd.

Ha több romantikára vágysz, először vizsgáld meg önmagadat (természetesen szeretettel, nem pedig kritikus szemmel).

Minél jobban szereted azt, aki vagy, annál inkább érezheted mások szeretetét is. Ez azt jelenti, hogy feladatodul tűzöd ki, hogy megfelelő módon törődj magaddal, ami maga után vonhatja azt, hogy magabiztosabbá válsz. Ne aggódj: határaid megerősítésével együtt is még mindig nagyon szeretetreméltó lehetsz.

Ez talán azt jelenti, hogy egyedül töltesz egy kis időt ahelyett, hogy kapcsolatban élnél. Ebben az időszakban belemerülhetsz az önvizsgálatba, hogy megértsd a szerelmi életedre jellemző mintákat. Végül felelősséget vállalhatsz minden eddigi kapcsolatod esetén azért, hogy te vonzottad a kapcsolatot, és beleegyeztél annak létrejöttébe.

A szíved gyógyítása érdekében keresd meg az áldásokat és a leckéket, amelyeket az egyes kapcsolatok hoztak számodra. Például megerősödtél, esetleg függetlenebb vagy türelmesebb lettél korábbi kapcsolataid következtében? Ha igen, akkor minden mást engedj el a múltból a leckék és a szeretet kivételével.

Ez a lap annak fontosságát hangsúlyozza, hogy előbb önmagadat szeresd – különösen, amikor a következő kapcsolatodra készülsz, vagy azt a kapcsolatot gyógyítod, amelyben éppen élsz. Amint önbecsülést szerzel, kezdesz több szeretetteljes embert vonzani az életedbe. Ez egészséges barátságokhoz és szerelmekhez vezet majd, amelyek a kölcsönös tiszteleten alapulnak.

1. Karma – Eddig hol voltál lélek szinten? Most a karma rendez egy ideig.
2. Behuzalozás – Vagyis x évtizede ugyanarra az agyi kémiára működnek a szinapszisaid.
3. Nincs integrálás – Történt mondjuk egy hitrendszercsere. Jött egy megértésed, majd mindent ugyanúgy csinálsz tovább.
4. A fájdalomtest – A fájdalomtest általában már gyerekkorban “megszületik”, majd amíg ki nem dolgozod, újra és újra enni kér. Ezért meggyárt olyan szituációkat, helyzeteket, ahol jól lakhat: csalódás, fájdalom, szégyen stb…

5. Félelem – Az újtól, az ismeretlentől. Nagyon sokszor attól, ha valóban megváltozol és egyre inkább önmagad leszel, vajon kellesz-e majd így is?

6. Elengedés – A változás változással jár… Bizonyos embereket, helyzeteket engedni kell.
7. Dögunalom lesz az élet. – Hát igen, ez a bolygó anyagi szemmel nézve dögunalom. Viszont van egy lelki megvalósulási lehetőség is itt.
8. Lustaság – Igen, elképesztően fontos a kitartás, a szorgalom, a pici változások felismerése. Hogy veszed a fáradtságot és addig dolgozol egy témán, amíg az átíródik, megváltozik.

Talán ezek a leglényegesebbek.

Ami fontos: az a bizonyos szándék a szívben. Erről sokat meséltem az elmúlt években.
A szándék, amit a szív fogalmazott meg, ami a lélekről szól.

Ami sosem engedi a fenti pontokat úgy érvényesülni, hogy feladd.

Amikor a belső motor bekapcsol, onnantól táplálnod kell. A tűz is kialszik, ha…
De te nem hagyhatod a tüzet elaludni. Neked táplálnod kell, elkötelezetten, hűséggel, alázattal, kibírva a próbákat, újra és újra neki kell futnod, ha elhasaltál!

És ez idő.
Persze az is idő volt, amíg aludtál, féltél, vártál, akartál, irányítottál az okos elméddel, hárítottál, fájtál, hibáztattál…

Légy türelmes!
Újra és újra tudatosítsd a szándékod!
Légy kitartó!
Légy hálás!

Az új szokások kialakítása idő. Hosszú idő. Tudatosítanod kell a témát. Ne akarj mindent egyszerre megváltoztatni. Minden egyes nap dolgozz vele. Csípd magad fülön, ha visszacsúszol. Emlékeztesd magad a szándékra. És változz! Csináld másképp!
Az elmédnek meg mondd nyugodtan: Kussolj!

Meg tudod ugrani. Meg tudod fejlődni, de bele kell tenned magad igazán szívvel, lélekkel.

Nyíri Helga

Földi áldás: A nő, ha szeret, akkor tiszteli a férfit.

Amikor nem képes tisztelni többé, megszűnik szeretni. Ha valaki már nem a szívével lát, akkor a másik oldalon meglátja a bizonytalanságot, az önzőséget, a hazugságot, a taktikázást, a dominanciát fitogtató erőszakot. És ha már nem a szívével lát, akkor távolodni kezd. Néz és lát, megpillant egy méltóságát, tartását, hitelességét vesztett embert. Hová húz a nő szíve? Egy olyan férfi felé, akivel nem sérül ez a szerelmes látásmód, a tisztelet kiváltsága. Ne ébredjünk úgy egy reggelen, hogy aki ott van mellettünk, már nem ismerjük. Egy éretten gondolkodó férfi tudja, mi a szeretetteljes felelősségvállalás.

Tudja, hogy egy nő akkor lesz hűséges hozzá, ha az felnézhet rá, és tiszteli. Tisztelni annyi, mint jól szeretni. Mikor szeretem őt jól? Ha megbecsülve, szeretve érzi magát, ha szabadabb, örömtelibb, boldogabb az élete mellettem, mint nélkülem. kiralyeszter