Angyali útmutatás Telihold napjára: A Szerelemteremtő ereje.

Skorpió Teliholdunk van, amelynek csodás üzeneteiről hétfőn írtam részletesen.

A Skorpió-Bika fix tengelyt „szerelemteremtő” tengelynek is hívom, mert két érzelemgazdag, stabil jegy kapcsolódik.

A Bika szerelmes, harmóniát kedvelő, kreatív minősége áll szemben a Skorpió mélységeivel, érzelmi stabilitásával.

Az oppozíció ellentétes hatását középen kell összehozni. Most a tudatosságunk áll szemben a lelkünk vágyaival: figyeljük a „jeleket”, az intuícióinkat-ez segít megvalósítani a terveinket.

Ahogy a Vízöntő zseniális levegős jegyében járó Plútóval fix kvadrátot alkotnak: a Skorpiók uralkodójával, a Plútóval kapcsolódva, ez a Telihold még karizmatikusabb energiákat mozgat meg.
Változásunkban nem vagyunk egyedül. Ezért kellenek a különleges közösségek vagy kapcsolódások, akik rezgése azonos a miénkkel.

Áldott Teliholdat kívánok!

Egész évben lehet hozzám jelentkezni karmikus elemzésekre.

Ez a módszer, mellyel a születési horoszkópokat elemzem, egyfajta gyógyító asztrológia. Azt mesélem el, hogyan lehetünk boldogok azokkal a lehetőségeinkkel, melyekkel erre az életre születtünk.

Felkai Tímea

Megerősítés: Soha nem volt még annyira fontos változtatni az életünkön, mint ma. És soha nem volt annyira egyszerű sem. Igen, jól olvasod.

Most, amikor minden út, ami eddig járható volt, akadályokkal lesz tele, amikor az emberi kapcsolataink átrendeződnek, amikor a fene se tudja merre tekints, ahol gyökeret verhet ismét az ember lelke, na ilyenkor kell elővenni a szárnyaid és végre használni őket.

Mert ha másra nem is jó a trauma, arra mindenképp tökéletes, hogy tanulj belőle. Megismerd a hátáraid, a valóságos emberi kapcsolataid, a benned rejlő akaratot, hitet és szándékot. Így ha úgy érzed most nem működik, most nem oké, most épp a boldogtalanság kopogtatna a szívedben, köszöntsd örömmel. Mert új utat kapsz általa. Végre igazat.

Úgyhogy emeld fel a fejed, kapd elő a szárnyaid vagy a seprűd, olyan mindegy, csak szárnyalj! (Todorovits Rea)

Megerősítő áldás: Április 24-én 1 óra 48 perckor pontosodik be a Telihold a Bika Skorpió tengely 4 fok 17 percén, a Bika uralkodó bolygója a Vénusz együttállásban a Chironnal a Kosban, a Skorpió uralkodó égiteste a Plútó a Vízöntőben mindkét fővilágosítóra kvadrátot vet.

A Napév Bika időszaka és a Bika energia nekem mindig arról szól, hogy miként tudom jól érezni magam a multidimenziónális lényem ellenére testben ITT és MOST Földön.

Megvan-e bennem az a képesség, hogy meglátom a szépet, a harmóniát, a békét, a bőséget a világban, akkor is és ott is ahol könnyebb meglátni a csúnyát, a kibillentséget, a háborút, a szegénységet.
Vénuszhoz kötjük hagyományosan a szeretetet, szerelmet, miközben Afrodité, illetve Vénusz Istennőnek sok köze nincs sem a szeretethez, sem a szerelemhez. Már a megszületéséhez is vér és erőszak tapad, s egész életútját az öntörvényű csábítás, erotika vezérli. Őt magát soha nem bántja senki, nem erőszakolják meg, szabadon élhet a pillanatnak, senki nem tud neki ellenállni, ha valakit kiszemel magának. Ugyanakkor nem tud kötődni, nem akar családot, otthont.

Lehet, hogy ez okozza emberként a szenvedéseinket, hogy ott várunk szerelmet, ott keressük a szeretetet ahol nincs.
Magas frekvencián a Vénusz a Fortuna Minor, a Kis Szerencse bolygója, aki az egyik fényhozó is, hiszen mindig a Nap közelében jár, energiája meglágyít, nőiesebbé tesz, bőséggel, szépséggel, harmóniával telit mindent, amivel kapcsolatba kerül.
Vénusz a 2. legfényesebb bolygó az éjszakai égbolton, Nap körüli keringése során bizonyos ideig a Nap előtt halad, majd egy kis időre eltűnik, s utána a Nap előtt bukkan fel újra, ezért hívják Esthajnalcsillagnak is.
Angolul 2 külön néven szólítják, Morning Star és Evening Star a Naphoz való elhelyezkedésétől függően, ami jó tükrözi kettős természetét is.

Alacsony frekvencián azonban a Vénusz öncélú élvezeteket, hedonizmust, a materializmusban való maximális elvesztést hozza.
A Telihold megvilágítja a szüleink által aktivált kötődési mintákat, a hatalomhoz, a mély lélekhez és a mágiához való hozzáállásunkat, és felkínálja, hogy döntsünk, a szerelem fáj, vagy a szerelem gyógyít – a döntés a tied.
A Telihold energiája azért olyan intenzív mindig, mert ő a világok közötti híd, az ellentétek egyesülését támogatja és illuminálja.

Benned hol vannak az ellentétek, amelyek megakadályozzák a teremtésed az életben?