Április 22. hétfő: Örömteli párkapcsolat és jólét, gazdagság ideje rohamléptekkel érkezik az életedbe!

Most ez a két életterület, ami fontos az életedben: az egyik a szerelem, a másik a bőség és az anyagi kérdések.

Ez utóbbi munkaügyi dolgokat takar, tehát elképzelhető egy új munkahely, munkaterület fel üti a fejét….

S, mindez  sokkal több lehetőséget rejt magában, mint amiről álmodni mersz. Elhozza a valódi jólét életérzését, a biztonságét, a kényelemét, a lelki gazdagságét.

A jólét beköltözik – észrevehetetlen – az életedbe, és mosolyt, boldogságot csal az arcodra, ami elhozza a valódi lelki békét, a nyugalmat, és megteremti a szerelmet is.

A párkapcsolat az utóbbi hónapokban, években elég viszontagságos volt, sok akadállyal, és ködösített dolgokkal, amelyek nem hoztak tiszta, őszinte, meghitt helyzeteket. Az elmúlt időszakban lehetőségünk volt tisztázni, nyomatékosítani, és megpecsételni dolgokat, párkapcsolati kérdéseket. Most ennek learathatjuk a gyümölcsét, meghozza a valódi boldogságot az életedben.

A nyugalmat, az együtt töltött minőségi időt, és az odaadást, és a kölcsönösséget is. Amely megbecsülést eredményez mindkét fél számára, ez koronázza meg a párkapcsolat valódi meglétét, értelmét is.

Megerősítés:

Az április dereka, az április utólja azt mutatja.

Kinyíllott a világ kapuja, lépj be rajta, a Te változásod Sorsod változásának kulcsa. A szorító, megoldásra váró élethelyzetek lezárásának időszaka. Mi félbe lett hagyva, nagy lendületet kaphat a lezárásra, az elindúlásra.
Értelmet nyer minden múltbéli tapasztalás, s számodra biztosítva a növekedés időszaka.

S felkerekedik a tavaszi szél messzire fújva az illúzió fátylát. Kinyílik szíved újra s lassú léptekkel tartasz a jövő irányába.
Ez a megértés a felismerés időszaka. A gyorsan elvirágzó fák ága már az új termést mutatja, az elvetett magok szárba szökkennek. Minden tetted elnyeri méltó jutalmát.
Ez szélsőségek időszaka.

S fut a szél irányodba, hogy Lelked magával ragadja, teljes átalakulásodat támogatja. Felszínre törnek Lelked mélyén rejtőző régi érzések, s fut az idő Lényed karjában tartja, ringat az idő s ringat a Lét az idő Óceánja szívedet magával ragadja s kilépsz abból amiben vagy, nagy döntések születnek, új alapra helyezheted életedet. Az érzések az érzelmek felszínre törnek s a mérgezőek pusztítóak s a szeretettel teliek gyógyítóak. Neked kell most dönteni választani, hogyan akarsz élni, a Lèlek most képes nagyot lépni, nagyot fejlődni.