Istennők áldása szombat éjszakára: Isteni áramlás a szerelem erejével.

Mérhetetlen szerelem erő ébred a mélyből.

Olyan őserőként, ami képes elsöpörni minden korlátot, képes felszabadítani minden gátat.

A szerelem szabad virágzásának semmi nem szabhat határt. Nektárjának édessége mindent eláraszt. Visszaadja az elfeledett belső ragyogást.

Emlékeztet arra, hogy minden megnyilvánulása Kegyelem. Bármilyen arcában is gyönyörködhetünk…bármennyi ideig…ha csak egy pillanat erejéig is…Ajándék.
A Szerelem ahol megjelenik…ott megjelenik Isten. Megjelenik az isteni áramlás, mely a természetes létállapotunk.
Az összes fájdalom, az összes sérülés, amit az ő számlájára írtunk…az elme illúziója, mellyel létrehozta az elkülönültség falait.

A Szerelem mindent átalakító ereje emlékeztet a bennünk lévő tiszta szabad létezőre.

Hogy lássuk végre: minden cseppje Szentség….bármilyen formát öltsön is…mielőtt visszazuhan az Egység Végtelen Óceánjába.

Botos Orsolya

Megerősítés: A szerelem a négyzeten.

A NŐ is követi párját, ahogy a Vénusz, a szerelem istennője a Mars mellé lép.
Ő is a Vízöntő fix levegős jegyében halad. Rögtön átalakító erőt kap Plútótól: a kapcsolatainkban és a szerelmi életünkben vár ránk egy más energia.

A Vénusz, a Mars és a Plútó: nő és férfi közös tánca kezdődik.
A szexualitásunk, az életerőnk, az együtt – tervezés kap zseniális lehetőségeket egy más energiában…
Amit eddig gondoltunk a párkapcsolatunkról, azt Plútó egy más dimenzióba helyezi, ahol egyenrangúak vagyunk. Támogatjuk egymás különlegességét-a fix levegő stabilitásában.

A levegős-jegyeket (Ikrek, Mérleg és Vízöntő) a szóbeli kifejezés motiválja. Igényük van a kapcsolatokra, a társaságra. Fokozottan szeretnék megosztani élményeiket másokkal is. Keresik az objektív igazságokat, minden tevékenységükben racionális megközelítésre törekszenek.

A stabil, de nagy szabadságvággyal rendelkező levegős jegyben, a Vízöntőben lehet hűvös, kiszámíthatatlan és kísérletező. Rengeteg nagyon intelligens és kreatív barátja lehet, akiknek a társaságát folyamatosan igényli, de csak oly módon, ahogy ő is kívánja. Ha bárki bármit rákényszerít, attól gyorsan elköszön.
Igénye van arra, hogy különleges, meghökkentő gondolatait szabadon áramoltassa a környezetében. Ezt nem mindig fogadják kellő lelkesedéssel. A divatban is modern, sokszínű, meghökkentő-akár férfi, akár nő az illető.

Március 11-ig élhetjük meg a kapcsolatainkban ezt a különleges időszakot.
Felkai Tímea