Április 15. hétfő: Döntéseink, választásaink tükrében.

Most valami családdal kapcsolatos döntéshelyzet elé kerülsz, ami alapján választási lehetőséget lesz, két út közül…!

Rajta áll, hogy melyiket választod, az A vagy a B út lesz a nyerő? Az egyik racionális, a másik feltörekvő, spirituális, lélek útja. El kell tudni dönteni, ész, tudatosság vagy a szív, a lélek útját választod!

Hallgass a megérzéseidre, és indulj el szívből, sose toporogj, éld meg a mát, és légy hű önmagadhoz.

Családdal kapcsolatos feladatok lesznek terítéken, s, meg kell oldanod a családdal kapcsolatos karmikus terheket is, kizárólag rajtad múlik, megoldódik vagy sem? Ne görcsösen akard, hanem jószívvel, lazán, és felszabadultan hozd meg a döntést!

Megerősítő áldás: Eljegyzés.

Szerelmi életed az elköteleződés magasabb szintjére lép.

Ez a lap közelgő esküvőt jelez, amelyet romantikus eljegyzés előz meg. Még ha jelenleg nem is élsz kapcsolatban, a szerelem angyalai akkor is úgy látják, hogy egy kapcsolat lehetősége közelít.

Ez a lap megerősítésként érkezik hozzád – különösen azért, hogy engedj el minden aggodalmat azzal kapcsolatban, vajon megházasodsz-e… mert így lesz. Mély, romantikus szerelem vár rád, amelyben úgy érzed, megbecsülnek.
E lap mélyebb jelentése az elkötelezettséghez kapcsolódik.

Először is elkötelezed magad amellett, hogy törődsz magaddal. Határokat jelölsz ki azzal kapcsolatban, hogy mi az, amit elfogadsz a kapcsolataidban és más életterületeken (például a karrieredben, az otthonodban, az életstílusodban stb.), és mi az, ami számodra elfogadhatatlan. Ezután tiszteletben tartod az önmagad iránti elkötelezettséget azáltal, hogy határozott lépéseket teszel, és őszintén elmondod másoknak az érzéseidet a viselkedésükkel kapcsolatban.

Amint elkötelezed magad önmagad mellett, az univerzum a szeretetteljes elköteleződés további élményeit küldi számodra, beleértve a házasság ígéretét is.