Mihály Arkangyal jóslata hétfő hajnalra: Sorsfeladatoddal célbaérsz, Égi áldásban lesz részed!

Életcélod eléred.

Életed célja abban rejlik, hogy oly módon szolgálj, hogy általa nagy örömöt okozz önmagadnak és a többieknek.

Ne aggódj azon, hogy megtalálod-e a célodat. Ehelyett összpontosíts inkább egy cél szolgálatára, és ezután az fog majd szolgálni téged.

Ez a kártya emlékeztetőként szolgál: nem kell azon kínlódnod, hogy rátalálj életcélodra. Ne aggodalmaskodj azon, hogyan csinálj pénzt egy jelentőségteljes karrier révén.

Ne törődj a felmondásokkal vagy egy új munka, illetve állás megkezdésével. Inkább kövesd természetes vágyaid, tehetséged és szenvedélyeid ösvényét, azzal a feltett szándékkal, hogy önmagadnak és másoknak örömöt okozz. Nem kell, hogy meghatározott vagy precízen megállapított életcélod legyen. Ez egy folyamat, nem pedig egy kategória.

Engedd át minden, a pénzzel vagy a karrierrel kapcsolatos gondodat Istennek és az angyaloknak. Jó úton haladsz életcélod felé.

Az életcélod felé vezető úton összpontosíts apránként egyik lépésről a másikra, és engedd át a jövővel kapcsolatos félelmeidet az angyaloknak. Amit most teszel, az is életcélod része.

Megerősítő üzenet: Földeld magad!

Amikor elszakítod önmagad a testedről és a fizikai világról alkotott tudatosságodtól, elveszíted gyökereidet. Bár a menny felé lebegés kellemes érzést kelhet, azonban figyelmedre és munkádra a földön van szükség.

Segítünk egyensúlyt teremteni a spiritualitás és az anyagiak között, hogy ki tudd élvezni a beteljesedett földi életet.

Ez a kártya annak a jele, hogy le kell földelned energiáidat és figyelmedet. Ha mostanában úgy érezted, kissé elrugaszkodtál a valóságtól, zavarodott vagy feledékeny voltál, ez a kártya bizony ennek az okaira mutat rá.

A “földeletlenség” azt jelenti, hogy figyelmed túl magasra irányult – mintha nem is a testedben élnél. Egyensúlyt kell teremtened a lélekre és a földre való összpontosítás között. Leföldelheted magadat azáltal, hogy mezítláb sétálsz a földön, a földben termő ételeket fogyasztasz, mondjuk krumplit vagy répát, összedörzsölöd a két lábfejedet, megérintesz egy fát vagy növényt, vagy magad elé képzeled, amint talpadból gyökeret eresztesz a földbe.

A földelés segít a hatékonyabb összpontosításban, és elősegíti a kapcsolatteremtést az angyalokkal.

Tölts el némi időt kertészkedéssel. Használj virágesszenciákat. Változtass étrendeden és életed más szokásain, hogy azok elősegítsék szellemi és fizikai éberségedet. Győződj meg arról, hogy kimondott vagy leírt szavaid praktikusak, földeltek és érthetőek. Kapcsolataidban szállj le a földre, és légy hiteles.

Küldj szeretet és fényességet az Anyaföldnek.