Angyali útmutatás vasárnap hajnalra: Amit most létrehozol az szilárd alapokon nyugszik.

A  változó jegyben nagy dolgok történnek, ahogy a Vénusz a Szaturnusszal áll együtt.

Ezt „cement” fényszögnek is hívunk, mert megszilárdító hatása van, azaz amit létrehozunk, az hosszú távú lesz.

A Szaturnusz „kulcsszavai” : a felelősségvállalás, a bölcsesség, sorszszerűen időzített eseményekkel és kapcsolatokkal.

A Vénusz a szerelem istennője, aki a pénzügyi és kreatív teremtőerőnk képviselője. A Szaturnusz bölcsességével támogatja a tanulmányainkat, amit a kreativitásunk sikerében tehetünk. Pl. egy tanfolyam, egy önismereti kurzus, ami megérint minket, mert intuitívan rá tudunk érzékelni a „jelekre”.

A karma ura szereti, ha pénzt és időt fektetünk egy tudás megszerzéséébe, mert később annak a mesterévé válhatunk.

A Halak vizes, változó jegyének egy különlegessége, hogy ideje lezárni egy érzelmileg megterhelő korszakot, amely egyben a megnyílást is támogatja. Nyíljunk meg a szeretetre, mert csodák várnak ránk.

Ilyen teremtéseket kívánok!
Forrás Felkai Tímea karmaasztrológus

Megerősítés: Tavaszba borult szellő.

Mint alvó fa, mely mély álmából ébred fel s virágba borul, életed fája most megmutatja, hol tart lelked, Sorsod változása.
Légy virágzó fa, ébredj Öntudatra! Kövesd a természet ritmusát, válj eggyé a természet, a 4 Őselem teremtő energiájával!
Lépj ki a megszokásból!

Lépj a cselekvés útjára!
A március támogató a munkád változásában, új alapra helyezheted jövedelmeidet. A belső átalakulásod, változásod hozza el a várt eredményeket.
Vigyázzanak Rád az Angyalok!

Forrás Farkas Ibolya.

Megerősítő áldás: Párválasztás férfi szemmel

1. A férfi hódít, a Nő csábít. Ezért kizárólag azt a Nőt fogod megbecsülni, akit te hódítottál meg. Azonban amikor egy férfi egy Nőt csupán gyűrűnek lát az ujján, akkor csak birtokolni akarja. Amikor többet szeretne, ékszerként néz rá, ami soha nem lehet a tulajdona.

2. Csak azzal lépj párkapcsolatra, akit már az első pillanatban is tisztelsz.

3. Egy lépést se menj tovább, ha nem érzed magad a mennyekben az első csók alkalmával.

4. Állj meg ezen az úton, ha nem élheted meg vele minden testi vágyadat, vagy nem tudod maximálisan, és élvezettel elfogadni az övéit.

5. Ha nem tudsz a párod első számú rajongója lenni az életben, nem te vagy az igazi számára.

6. Csak azzal a Nővel lesz kiegyensúlyozott a jövőd, akivel sok a közös. Érzésekben, gondolkodásban, ideákban. Mert lehet, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de a hasonlóságok tartanak össze két embert, és nem a különbözőségek. Ez még akkor is így van, ha az elején a szerelemtől elvakultok is lesztek!

7. Amikor először azt érzed, hogy nincs kedved újra és újra meghódítani a párodat, akkor tetted meg az első kapavágás a kapcsolat sírja felett.

Egy párkapcsolatban tükrök vagyunk egymásnak, azonban ha nem csak tükörnek használod a társadat, amiben csupán magadat nézegeted, hanem figyelmet adsz a “tükörnek”, akkor sokkal többet kapsz vissza tőle. Megkapod őt, és magadat is megismerheted a lelke tükrében.

Persze mindez nem garancia a hosszan tartó boldog párkapcsolatra, mondjuk inkább alapfeltétel.

Forrás_ Pilát Gábor