Angyalmágia tavaszra: A szeretet mágikus ereje.

Hogy mennyire szeret valaki, azt onnan tudod egészen pontosan bemérni, hogy mennyire tudja a hibáidat megbocsátani.

Mások lelkébe belebújni persze azt is jelenti, hogy az ember a bal szemével tisztán látja a másik hibáját, a jobb szemével megbocsát – és a szívével szeret, de az már nem biztos, hogy a másik élni is tud vele!

Az igazi szeretetben az a legnehezebb, hogy hagyja menni a másikat a maga útján. Segíteni lehet rajta, de megváltani nem, és ha a szakadék vonzza, nem tudod az útját állni. Sajnos. Attól még nagyon szereted. Fájdalmasan és reménytelenül.

Sokan éljük át ezt a tehetetlen szeretetet, nemcsak a párunkkal, de gyakran a gyerekünkkel is. Sajnos a bukásoknak, az elvesztéseknek, a vétkeknek és zuhanásoknak fontos szerepe van a sorsunkban. Nem tudjuk kikerülni, és senki szeretete nem óv meg bennünket ezektől.

Ha ezt megérted: a szereteted bölccsé válik. Ez már nem emberi, hanem valódi, nagybetűs SZERETET.”

Megerősítés: Eljött az idő, amikor megmutatkozik a tiszta igazság!

Hónapok óta írok, beszélek arról, hogy április 21-én a Jupiter és az Uránusz bolygók együttállása egzakttá válik a Bika jegyében, a Kos és Bika csillagképek átfedése alatt.

Mit jelent ez? Végtelenül egyszerűen: a Jupiter az igazság, az Uránusz a tisztaság, a Bika az anyagba öntés.

A Jupiter bolygó képviseli a törvényt, a jogot és az igazságot. Ennek azonban különböző szintjei vannak (hiszen a földi törvények sem mindig egyeznek az égiekkel, az istenivel). A Jupiter alacsony szinten hazugság és önhazugság, magas szinten viszont az isteni igazság maga, amit úgy is mondhatunk, hogy érthetőbb legyen, hogy A SZÍV IGAZSÁGA!

Bizony, arról van szó, amit te, kedves Olvasó, a szívedben igaznak érzel, vagyis egyszerűen TUDSZ és amit a külvilág ritkán igazol vissza. Sőt, lehet, hogy még ellened is fordulnak érte, hogy bántanak és nem ismerik el, hogy hülyének néznek miatta.
Hogy mitől függ az, hogy alacsony, vagy magas szinten nyilvánul meg az életedben az igazság? Százszor elmondtam: attól, hogy mennyi benned a megfelelési kényszer!

Minden felnőttben él megfelelési kényszer, hiszen kivétel nélkül mindenki feltétlen engedelmességre volt nevelve gyermekkorában és ezek tudatalatti programozásként bennünk élnek. Észre sem vesszük, úgy ássuk alá velük a kapcsolatainkat, az életünket.
A Jupiter-Uránusz együttállás magas szinten A SZÍV LEGTISZTÁBB IGAZSÁGA!!!

Ez ugyan már most is bennünk van, de a nagy kérdés most az, hogy ÉLJÜK-E A SZÍV TISZTA IGAZSÁGÁT AZ ANYAGBAN?
Mert, hogy a Vénusz uralkodik ezen együttállás felett, mivel a Bika jegyében vannak. Mindez most az anyagba hozásról szól, vagyis arról, hogy amit belül érzünk, abból mit tudunk megvalósítani kívül, a láthatóban?

A Vénusz az ősbizalom és termékenység gyönyörű planétája. Azt üzeni most, hogy azt a tiszta igazságot, amit a szívünkben eleve tudunk, ideje van megmutatni az anyagban, a látható, fizikai síkon és eszerint élni a mindennapjainkat! Ha ez sikerül, akkor születhet belőle akár szépséges alkotás, új találmány, művészi munka, szerelmes produktum.
Biztosnak lenni a tiszta igazságban. Ez az, amit itt és most tanulunk! Vajon mennyire tudjuk ezt megvalósítani és képviselni a kapcsolatainkban? Vajon mennyire merünk kiállni az igazunkért, a szívünk igazáért?

Gondolkodjunk most el őszintén önmagunkhoz: hogyan lehet az, hogy magunkban nem bízunk annyira, mint másokban??? Hogy másoknak több bizalmat szavazunk, mint önmagunknak??? Mégis hogy a jó életbe’? Hogyan tehetjük ezt önmagunkkal??? Vajon hol égett ez be bennünk? Hol fordultunk önmagunk ellen, hogy így kiszúrjunk saját magunkkal és miért nem becsüljük magunkat annak a tiszta csodának, ami valójában vagyunk, a tiszta szívünkkel együtt?

Mindenkinek megvan a maga szenvedéstörténete. De most ideje van ebből kinőni és ezen felülemelkedni! Ideje, hogy beleálljunk az elénk érkező helyzetekbe és képviseljük a szívünk igazságát!

Van itt még valami, amit meg kell értened. Évek óta írom, mondom, tanítom: a külvilág, az anyagi sík a te manifesztációd. Minden tapasztalásod a saját tudatalatti teremtésed következménye. (Lásd pl. a honlapon a “Hogyan tudod megváltoztatni a sorsod?” c. írást!) Más emberekről negatívat mondani, másokat lehúzni, rábeszélni, annak a mutatója, hogy ezt még nem láttad át, nem érted elég mélyen. Ha egy másik ember nagy érzelmet vált ki belőled, ha benned megindít valamit, akkor az indul valahonnan, valamiből – tehát azzal neked van dolgod!

Egy másik embert leszólni azért, mert önhazugságban él, téged minősít, rólad árulkodik és az alázat és megértés hiányát mutatja. Ha átlátod azt, hogy az a másik téged tükröz, ha megérted és megérzed, hogy azt a kicsi gyermeket, aki ő volt valaha, hányszor félemlítették, alázták, gyötörték meg, hogy mennyire próbált megfelelni, hogy szeretetet kapjon, és ez hányszor nem sikerült neki, hogy mennyire éhezett rá és éhezik most is a szíve, hogy mennyi irracionális bűntudata van azért, mert mások őt bántották és még magára is veszi, hogy hogyan alakult ki benne az, hogy már magában sem bízik, és hazudik önmagának is ezért, akkor ki fog alakulni benned egy pillanat alatt a megértés, az együttérzés és a szeretet az ő irányába is! ..és akkor már nem bántod tovább te sem.

..és teheted ezt akár saját magaddal is. Ha már mindenkivel együttérzel, akkor önmagaddal miért is nem? Csak kezdd el leépíteni az ellenállásokat és becsülni, szeretni magad, megbízni magadban, mert önmagadhoz visszatalálni – ez az út lényege!
A SZÍV IGAZSÁGÁBAN BIZTOSNAK LENNI! – ez a mostani égi üzenet.

Zentai Anna asztrozófus, Ultrarövid Terápiás Konzulens