Április 9. kedd: Lezárás és Befejezés az új kezdetek reményében!

 

Most valami olyasmit lépsz meg, ami az elengedést mutatja, és követi.

Ami azt jelenti, hogy lezárni és kizárni kívánsz már olyan dolgokat, és személyeket, amelyek nem szolgálják az életedet, és nem töltenek fel pozitív erővel/energiával.

Az erőre most szükséged lesz, mert ez segít a régmúlt terhek felidézésében, letételében, végre pontot tehetsz béklyóba kötött élethelyzetekre, lezárhatsz és kizárhatsz olyan embereket, akik nem biztos jót tesznek neked. Inkább szívják életerődet, minthogy tuningolják azt.

A kilences szám egyfajta elengedést takar, a múlt lezárásával jár, de mindenképpen hogy hatékony legyen, elfogadás előzi meg, ami azt jelenti, elfogadod a körülötted lévő dolgokat, úgy elfogadsz embereket életedben, akik ártottak neked, őket megpróbálod ha nem is megérteni, de nem megváltoztatni, mert tartja a mondás: “kutyából nem lesz szalonna”.

Mozgással növeld az energiaszinted

A gyors manifesztáció titka a magas energiaszint, amit legegyszerűbben a mozgás révén érhetsz el. Válassz valamilyen szórakoztató és értelmes mozgásformát, amit szívesen végzel, és a tevékenység öröme lesz a jutalmad.
A bőség angyalai azért küldték ezt a lapot, hogy emlékeztessenek egy fontos igazságra: minél magasabb az energiaszinted, annál gyorsabban tudod megteremteni magadnak a vágyott dolgokat.

Energiád növelésének az egyik legjobb módja az egészséges mozgás.
A mozgás és a meditáció lehetővé teszi, hogy tisztábban hallhasd a bőség angyalainak üzeneteit és útmutatásait. Azok az emberek, akik beépítik a mozgást a mindennapjaikba, általában sokkal több pozitív gondolattal rendelkeznek, és sokkal több pozitív tettet hajtanak végre. A pozitivitás aztán továbbgyűrűzik az életük minden területére.

Figyelj oda a megtévesztésre!

Megtévesztés energiája.

Valaki nem az igazi arcát mutatja ebben a kapcsolatban.

Ez a lap kedvesen azt sugallja számodra, hogy óvakodj a megtévesztéstől egy kapcsolatban. Ez lehet valamilyen ártatlan dolog, mint például szokványos udvariaskodás, amikor a párod attól tart, hogy megbántana, ha megosztaná veled őszinte érzéseit. Talán te viselsz álarcot, mert nem árulsz el valamit a partnerednek. Valahol mélyen tudod, hogy mire vonatkozik ez a lap.
A szerelem angyalai próbálják védelmezni a szívedet.

Kérlek mondd el a következő könyörgést magadban vagy fennhangon.
“Szerelem angyalai, arra kérlek benneteket, hogy adjatok nagyon világos útmutatást, amelyet könnyen észlelhetek és megérthetek, hogy feltárjátok az igazságot ezzel a helyzettel kapcsolatban a tudatosságom számára.” Ezután vedd észre a megmutatkozó jeleket, és bízz bennük.

Ez a lap arra is emlékeztet, hogy fontos a pároddal szembeni őszinteség. Noha a valódi éréseid megbeszélése kellemetlen lehet, sok szinten javítani fogja a kapcsolatotokat.

A 9-es valódi üzenete: lezárás.

Különválás.

Közeledik az idő, amikor külön élsz majd a párodtól.

A szerelem angyalai segítenek neked abban az időszakban, amikor a partneredtől külön élsz.

Ez a lap a társadtól távol töltött időben érkező angyali támogatást jelzi. Amíg külön lesztek, az angyalok segíthetnek egészséges tevékenységekkel eltölteni az időt, ami jobbá teszi jelenlegi vagy jövőbeli kapcsolataidat.

Ez a lap jelezhet átmeneti egyedüllétet, mint például párod üzleti útjának idejét vagy egy olyan életszakaszt, amikor egyedülállóként élsz, és a következő kapcsolatodra készülsz. Házasságon belüli különválást vagy válást szintén jelenthet.

Kérd az angyalok segítéségét, hogy támogatást és útmutatást adjanak ezekben az átmeneti időszakokban. Segíthetnek felfedezni azt a mély gyógyulást, amelyet az egyedül töltött időben szerezhetsz, és ez felkészít kapcsolati pályafutásod elkövetkező időszakára.