Szerelem Angyalainak üzenetei áprilisi hajnalokra: Válassz a mágikus lapok közül és kiderül mit ígérnek a csillagok!

 

A Szerelem Angyalai jóskártyák segítenek, hogy könnyen kapcsolatba lépj az angyalokkal, hogy megválaszolják a szerelmi életeddel kapcsolatos kérdéseket önmagad és mások számára.

Mint minden jóskártya esetén, ezzel a paklival sem tudsz hibázni.

Az egyetemes energiatörvény, a “mágneses rezonancia” biztosítja, hogy a megfelelő kártya kerüljön a kezedbe – olyanok vagytok, mint egy tökéletesen összeillő zár és kulcs.

A lapok tudatják, valójában mi van a szívedben (vagy bárki szívében, aki számára értelmezést végzel), és olyan lapot kapsz majd, amely vagy tökéletesen megválaszolja a kérdést… vagy legalábbis elég közel jár az igazsághoz ahhoz, hogy ismerd valódi jelentését a helyzeteddel kapcsolatban.

Ha nyitott marad a lelked és a szíved, akkor könnyebben vonzod a szerelmet, és könnyebben értelmezed a jóskártyákat is.

 

Első lap: Szenvedély!

Engedd meg a szívednek és a lelkednek, hogy dalra fakadjon örömében.

Imáid meghallgattattak, amelyekben nagyszerű szerelemért fohászkodtál.

A kezdet benned rejlik. Hatalmadban áll, hogy feléleszd a szenvedélyt az életedben. Valójában csak te tudod elhozni magadnak, senki más. Ettől a laptól azt az útmutatást kapod, hogy keresd azt, ami nagy örömöt jelent számodra, például egy hobbit, valamilyen ügyet vagy konkrét tevékenységet. Minden, ami lángra lobbantja az örömöt a szívedben, segíteni fog felpezsdíteni a szenvedélyt, és az beáramlik szerelmi életedbe is.

A szerelem angyalai szerint az életszenvedély szükséges annak megalapozásához, hogy szenvedélyt érezz a szerelmi életedben. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben élvezd a jelen pillanatot, és ha ezt valakivel együtt teszed, akkor arra ösztönzöd őt, hogy szerelmi kapcsolatot ápoljon veled.

Ha jelenleg egyedülálló vagy, éld át a szenvedélyt tevékenységeidben és hobbijaidban. És ki tudja? Az ilyen törekvések lehetőséget adhatnak, hogy találkozz egy csodálatos partnerrel, aki osztozik e szenvedélyekben.

Második lap: Megérdemled a szeretetet!

Szeretetre méltó vagy!

A szerelem angyalai tudatják veled, hogy megérdemled a nagy szerelmet, és ezzel biztatnak a további keresésre. Isten gyermekeként természettől fogva szeretetteljes és szerethető ember vagy (mint mindenki más is). Jogod van hozzá, hogy kedvesen és tisztelettel bánjon veled életed minden szereplője.

Ha durva élettapasztalataid voltak, akkor talán önmagadat hibáztattad, és úgy érezted, hogy nem vagy méltó arra, hogy gyengédségben legyen részed. Ez a lap megnyugtat, hogy megérdemled! Isten tiszta szeretetének és fényének csodálatos lénye vagy, bármit is mondtak neked vagy tettek veled, és bármi is történt a múltban Isten művét sosem lehet tönkretenni!
Minél többször megerősíted: “;Szeretetre méltó vagyok. Szeretnek engem, Én is szeretek másokat”, annál inkább valóra válik számodra ez az élmény. A megerősítések segítenek, hogy mély, tudat alatti szinten hidd el ezt a spirituális igazságot. Ez pedig lehetővé teszi, hogy szeretetteljes embereket, kapcsolatokat és körülményeket vonzz – amit feltétlenül megérdemelsz!

Harmadik lap: Talán ő az igazi!

Már találkoztál azzal a romantikus társsal, akit keresel.

Ez a lap azt jelzi, hogy már találkoztál azzal az emberrel, akit romantikus társként keresel. Talán már kapcsolatban vagy vele.

A szerelem angyalai azért küldték ezt a lapot, mert úgy tűnik, nem ismered fel, vagy nem élvezed teljességében a vele és a kapcsolattal összefüggő lehetőségeket.
Időnként előfordulhat, hogy nem veszünk észre valakit, akit nekünk szánt a sors, mert más elképzelésünk van párunk kinézetéről vagy viselkedéséről. Szánj rá egy pillanatot, és gondold át, ki lehet ez az ember. Valószínűleg az első ember lesz, aki eszedbe jut.

Ezután hívd be a szerelem angyalait az álmaidba, amint lefekszel.

Kérd őket, hogy adjanak nagyon világos információkat szerelmi partneredről (akár jelenlegi kapcsolatodban, akár egy jövőbeli kapcsolatban). Alvás közben nyitottabb vagy az angyali útmutatásra. Amikor felébredsz, talán nem emlékszel az álmaidra, de tisztábban érzed majd a szerelmet és a kapcsolatot.

Tegyél meg bármit, amire elhivatottságot érzel belső útmutatásod alapján, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem áll kapcsolatban a szerelmi életeddel. Bízz benne, hogy az angyalok élvezetnek ahhoz a személyhez, akire vágysz.