Angyaltarot Húsvét napjára: Válassz a lapok közül! Megkapod az égi Varázslatot!

 

Húzz a lapok közül egyet és válaszd ki a számodra megfelelő lap és odahúzz.

Első lap: Merlina lapja.

Zavart és döntésképtelen vagy, mivel kevés információ áll a rendelkezésedre. Járj magad a dolgok végére, vagy kérd ki egy szakértő tanácsát, mielőtt döntést hozol.

Úgy érzed magad, mint a saját farkát kergető kutya: hol ehhez, hol ahhoz a lehetőséghez kapkodsz. Ez a döntésképtelenség minden erődet elszívja. Azért vagy ilyen határozatlan, mert a felelős döntéshez nincs elég információd. Túl sok, egymáshoz nagyon hasonlónak tűnő lehetőségből kellene választanod, de ha alaposan utánajársz a részleteknek, meglátod, hogy a döntés sokkal könnyebb lesz.

Először is kérd meg Istent és az angyalokat, hogy álmaidon keresztül adják meg neked a szükséges információt. Ezután az érzéseidre hagyatkozva próbálj meg dönteni, mégpedig úgy, hogy elképzeled, milyen érzés lehet egy bizonyos döntést meghozni. Azután képzeld el ugyanígy, milyen érzés lenne, ha egy másik döntést hoznál. Alaposan figyeld meg, hogy reagál a tested az egyes döntésekre. Ha például összeszorul a gyomrod vagy az állkapcsod, ez annak a jele, hogy valami nincs rendben. Ha a szívedet elönti a melegség, ez annak a jele, hogy jó úton jársz. Mielőtt végső döntést hoznál, kérd ki barátaid és tanáraid tanácsát, akiknek bölcsessége, tapasztalata és megérzése a segítségedre lehet.

Második lap: Leila lapja.

Tölts időt egyedül a természetben vágyaidon és elképzeléseiden meditálva. Kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek neked egy pozitív életszemlélet kialakításában.

Szükséged van arra, hogy a mostani zajos életedből a természet adta nyugalomba menekülhess. Ha csak egy rövid időre is, de egyedül kell lenned a természetben és ahhoz, hogy ezt véghez vidd, nincs szükséged mások engedélyére. Egyszerűen tervezd meg a pihenésedet, azután menj, és valósítsd meg az elképzeléseidet.

Amint egyedül vagy a természetben, engedd a gondolataidat szabadon kalandozni.

Figyelj oda gondolataidra és érzéseidre, és akár le is írhatod őket. Egy kis idő elteltével megszólíthatod (akár fennhangon, akár magadban) a természet angyalait, akik körülvesznek téged.

Kérd meg őket, hogy tisztítsák meg testedet és aurádat a stressztől. Ezután meditálj, és foglald imáidba vágyaidat és elképzeléseidet. Az imákat felerősíti a természet ereje, és hazatérésed után úgy fogod érezni, hogy szinte újjászülettél.

Harmadik lap: Raye lapja.

A jóga és a testmozgás elengedhetetlenül szükséges a jó közérzetedhez, lelki nyugalmadhoz és fejlődésedhez.

Határozott útmutatást kaptál, hogy a jóga és testmozgás egyéb formáit gyakorold, és ez a kártya további megerősítésként szolgál.

A fizikai mozgás alapvetően szükséges az álmaid, vágyaid és elképzeléseid megvalósításához. Feltölt energiával és a terveid elkezdéséhez és befejezéséhez szükséges életerővel.

A mozgás által nyitottabbá válsz az új, kreatív ötletekre is. A jóga ráadásul megtisztítja és megerősíti a csakraközpontjaidat, így tisztábban és érthetőbben meghallod angyali útmutatásunkat. A jóga segít lecsendesíteni a hangos elmét, hogy meditálhass, és meghallhasd az égiek hangját.

Lehet, hogy a jógagyakorlatok és a testmozgás egyéb formái először ijesztőnek tűnnek, de én segítek neked testre szabott, a munkaidődnek és állóképességednek megfelelő edzésprogramot kialakítani. Ismétlődő gondolatok és érzések formájában, a jógával és testmozgással kapcsolatos, a “derült égből” érkező információkon keresztül üzenek majd neked. Tudom, hogy nagyon elfoglalt vagy, de meglátod, hogy a testmozgás által nyert energiától a napjaid órákkal hosszabbnak tűnnek majd.