Március 29. péntek: Sorsfordító események, hirtelen jött változás, váratlan élethelyzet!

Főként lelki életünkben kapunk sorsfordító feladatokat, és kirajzolódni látszik az sors út fontossága, jelentősége.

Nemcsak a “túlélésre” kell gondolni amikor munkát keresünk, vagy éppen elképzeljük az álomfizetésünket.

Sokkal inkább arra kell törekedni amihez érzünk affinitást, és tehetséget magunkban azzal foglalkozunk, aztán előbb-utóbb a pénz is utolér minket. Tehát egyensúlyban lesz a befektettet energia, affffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff kapott értékkel, fizetéssel, anyagiakkal!

Az érzelmekben hullámvölgyeket élhetünk meg, újításokat, hogy tovább tudjuk életbe tartani a kapcsolatainkat is.

Mások számára ijesztő magasságokban szárnyalsz. De ne ereszkedj alá, és meglátod, hogy hamarosan ők is követni fogják példádat.

Eddigi törekvéseid eredményeképpen életpályád felfelé ívelőben van. Új lehetőségek adódnak számodra, és egész lényedből sugárzik a pozitív fejlődés energiája. Tartasz tőle, hogy mások esetleg féltékenyek lehetnek a sikereidre, ezért elért eredményeidről nem szívesen beszélsz. Az is aggodalommal tölthet el, hogy nem tudod, ez az új út merre visz téged, ezért a siker biztosítékát szeretnéd.

Abban segítelek, hogy élvezd a jelent és új vállalkozásod fejlődésének minden állomását. Bízz abban, hogy minden pillanat önmagában tökéletes. Isten mindig gondoskodott rólad, és ezentúl is fog.

 

Kérj meg, hogy segítsek neked a mostra figyelni, és megszabadulni az aggódástól, hogy örülhess az eredményeidnek. A hála érzése nélkülözhetetlen számodra ahhoz, hogy továbbra is magasan szárnyalj.