Március 27. szerda: Váratlan öröm, és hirtelen bekövetkezett sorsfordító időszak jön!

Sorsfordulat várható az életedben, bármely területen, de főként érzelmi kérdéseket érintő folyamatokat indítanak be.

Ezek lehetnek párkapcsolatokat érintő kérdések. A március 25-i Mérleg telihold nyomatékosította, hogy a párkapcsolatok jelentősége, tisztasága nagyon-nagyon fontos aspektusa az életünknek.

Várható ez időszakban változás, átalakulás ezen területen, ami megszabja és meghatározza azokat a tanulási folyamatok amelyek által emelkedhetünk energetikai szempontból.

Ami mindenképpen pozitív hatással lesz a kapcsolati és viszonyrendszerünkre, legyen az munkahelyi, szerelmi, vagy családi kapcsolódás.

A 27-es szám magában hordozza a lezárás energetikáját is. Tehát most tudsz kilépni olyan élethelyzetekből ami lehúzó folyamatokat indít be, legyen az rossz munkahely, gyenge anyagi helyzet, betegség vagy kilátástalan életforma. Most ezeket le tudod zárni, ki tudsz belőlük léni, ha kell.

Ez nagyon fontos lehet a jövőt illetően, mert valóban sorsfeladat beteljesülő áldásban lesz – lehet részünk, főként ha hiszünk benne.

A legfontosabb üzenete mégis az a mai napnak, bízzunk magunkban, másokban és legfőképpen változtassuk meg az érzelmi hozzáállásunkat a kapcsolatainkhoz.

Megerősítés: Császár lapja.

Misztikus Macska tarot.

Csodálatos Császárunk nyugodt méltósággal uralkodik mind a négy macskaklán felett.

A területi határok betartatása és minden macska folyamatos jólétének biztosítása a fő feladata. A klánok néha összekülönböznek és harcolnak egymással, de amikor a Császár közbelép, a tekintélyét elismerve mindig elfogadják a döntését. Ereje belülről fakad, nem a kegyetlen hódításaiból vagy mások feletti uralmából.

A Császár tudja, hogyan vívja ki az alázatos engedelmességet. Tisztában van erejével és értékeivel. A birodalom hatalmas, az ő felelőssége pedig nagy. Amikor a Császár bölcs tekintete ránk szegeződik, úgy érezzük, mintha a lelkünkbe látna. A kormányzás művészete abban rejlik, hogy képesek vagyunk egyesíteni a szívet és az elmét mindenki javára.

A Macska tanácsa:

Ragaszkodj ahhoz, amiről tudod, hogy igaz és helyes. Használd bölcsen hatalmadat a gondjaidra. Ha viszont te magad szorulsz támogatásra, győződj meg arról, hogy azok, akiktől segítséget kérsz, méltók-e a bizalmadra. Mindkét esetben szabj határozott határokat. Használd a saját erődet.

Az igazi uralkodó nem próbál másokat leigázni, nem követeli meg, hogy engedelmeskedjenek akaratának.

Tanuld meg megosztani a hatalmat másokkal, hogy mindenki hasznosnak és értékesnek érezze magát. Ha egy elnyomó vezető mancsa alatt találod magad, szállj szembe vele, és hajts végre olyan változtatásokat, amelyek minden érintett javára válnak.