Március 25. hétfő: Telihold energiája elhozza a bőség áldását, a kapcsolatrendszeredben is.

Hittel és megértéssel fordulhatsz embertársaid felé, és ezzel megalapozva a jólét és a bőség érzését.

Egy elengedés és lezárás energia bele van kódolva a mai napba, ahhoz ez a Mérleg telihold megfoganjon, úgy valamit le is kell, kéne zárnod az életedben.

Ez könnyen lehet olyasvalami ami akadályként jelenik a boldogságod felé. Akár akadályozhatja azt!….. hogy örömteli napokat élj át, valaki más oldalán.

Az is lehet tisztítanod kell magad energetikai rendszerét, hogy még aktívabb és mozgékonyabb légy, jobban kezeld azokat a bizonyos akadályokat!

Megerősítés: 2024. március 25. 08:00 (magyar idő szerint) Mérleg Telihold.

Az asztorlogiai újév első teliholdja.

Részleges teliholdfogyatkozással indul a napfogyatkozás szezon.
A fogyatkozások felerősítik a telihold energiáját, emiatt hihetetlenül erősek, és úgy gondolják, hogy portálokat nyitnak a magasabb tudatállapotok felé. ;
A fogyatkozások – bár különböző szinteken és mértékben- mindenkit érintenek, mély nyomot hagynak, és mindig oda helyeznek minket, ahol lennünk kell. Sokan úgy vélik, hogy a napfogyatkozások feloldják a végzetes szerződéseket.

Kapcsolatainkra nagy hangsúly helyeződik. Megvan az egyensúly? Esetleg túl sokat adunk? Vagy netán túl keveset? Őszinték vagyunk önmagunkhoz? Szeretjük azt az énünket, amellyé bizonyos kapcsolatunkban válunk?

A kapcsolatok a legjobbat hozhatják ki belőlünk, de a legrosszabbat is. Sebeket okozhatnak és traumatizálhatnak minket, de lehetnek a szeretet, a biztonság, a melegség és a védelem helyei is. Most itt az ideje „mérlegre tenni” kapcsolatainkat, és amit kell végérvényesen lezárni

S, nem mellesleg itt az ideje annak is, hogy megteremtsd az ideális párkapcsolatot.

VIZUALIZÁLD!

Hold nagymama az egész arcát mutatja felénk – Gyógyító Telihold. De ne feledd! Bármi is a kérdés, a válasz a SZERETET! 
Engedd, hogy a Hold energiái elvezessenek a belső otthonodba, ahol minden biztonságban van, és minden rendben van.
Most már aztán tényleg eljött az a perc, hogy a felesleges terheket letegyük és a valós célokat megfogalmazzuk! Használjuk ki a telihold energiáját, hogy hiteles és boldog “valóság-magokat” ültessünk!
De azt utána gondozni is kell ám!

Egy kis érdekesség:
– A márciusi telihold a Worm Moon /Féreghold/ néven fut , amelyről eredetileg azt gondolták, hogy azok a földigiliszták jelennek meg, amelyek tavasszal a talaj felmelegedésével jelennek meg. Ez hívja a vörösbegyeket és más madarakat etetésre – a tavasz igazi jele!
De utal a bogárlárvákra is, amelyek a fák kiolvadó kérgéből és máshonnan kezdenek előbújni rejtekhelyeikről ebben az időben.

– A márciusi holdnak jó néhány neve van, amelyek a télről a tavaszra való átmenetről szólnak. Egyesek bizonyos állatok megjelenésére (vagy újbóli megjelenésére) utalnak, például a Sas Holdra , a Liba Holdra (Algonquin, Cree) vagy a Varjú visszatér Holdra (Észak-Ojibwe), míg mások az évszak jeleire utalnak:

• A Sugar Moon (Ojibwe) azt az évszakot jelöli, amikor a juhar nedve elkezd folyni.
• A szél erős holdja (Pueblo) az év ezen időszakában érkező erős szeles napokra utal.
• A Fájó szem hold (Dakota, Lakota, Assiniboine) kiemeli a vakító napsugarakat, amelyek visszatükrözik a késő tél olvadó havát.

TE kellesz! (Lehet a csodára várni, de ha te nem teszel érte, akkor nagy valószínűséggel nem is fog bekövetkezni.)

Kristályokat feltölteni, magatokat lenyugtatni, s kezdődhet a varázslat! Egy kis tánc a holdfénybe megengedett, sőt! S ne felejts el holdvizet készíteni!

Brigi Rezsoanyu (forrás)